Roaba cu politichii

Joi, 14 Octombrie 2010 | foto, Pareri personale | 2 comentarii

Vedeti caruta/roaba din fotografia de mai jos? Dar steagul cu partidul de guvernamant agatat in coada? Ei bine, cam asa arata PD-L-ul in acest moment. De ce? Pai avem doua planuri

1st. Pana la venirea crizei, Basescu (care era mare cat roaba -cand era plina-) a tras partidul dupa el. Acesta avea prin 2005-2006 un umil procent de 15%. Odata cu Basescu a crescut si PD-L-ul, formatiunea ajungand in 2008 la 40%, iar Basescu la peste 60% incredere. Erau pe cai mari.

2nd. Criza. Acum, cand ne uitam la roaba il vedem pe Basescu. Roaba e goala. Putem spune ca roaba e criza, dar si Basescu. El e la vale, iar partidul este tras dupa el. Asa s-a intamplat si in perioada in care duduiau in sondaje. Basescu urca si tragea partidul dupa el, iar acum el coboara cu viteza si ii pune in picaj si pe portocalii.

Mai sus ne-am referit la popularitate. Daca ar fi sa ne referim la averile celor de la putere, roaba este plina. Oricum, in 2012 alegerile parlamentare vor fi jucate de PSD si PNL, mai putin de PD-L, asta doar daca cetatenii nu ii mai aleg inca o data.

2 comentarii la “Roaba cu politichii”

  1. vlad 14 Octombrie 2010 at 20:21 Permalink

    nu e nici un polotician in ea :)));)))

  2. Anonymous 15 Octombrie 2010 at 14:47 Permalink

    ce steag frate?
    Aia nu e o punga ?:-?


Lasa un comentariu