Robbie Rivera feat. Denise Rivera – Back To Zero 2010 (George Acosta Mix)

Marti, 2 Februarie 2010 | muzica, Radio Deea | Comenteaza

Conform clasamentului Top 100 Dj Mag 2009, dj-ul si producatorul american Robbie Rivera este al 96-lea dj din lume. Este foarte apreciat la nivel mondial, are chiar si propriul label (casa de discuri) care se numeste Juicy Music.

Pe parcursul anilor trecuti a produs multe melodii care au urcat foarte sus in clasamentele mondiale. Anul 2008 il gaseste in postura de dj invitat la cele mai mari evenimente din toata lumea si lansand single-ul “Back To Zero”, care incet-incet devine hit international. La vremea ei, varianta “Funkagenda’s Loose Cannon Mix” pentru aceasta piesa a facut ravagii!

Suntem in 2010 si iata ca Back To Zero se bucura de o relansare, la acelasi Juicy Music, melodia fiind remixata de George Costa. Costa este un nume foarte sonor in acest inceput de an in muzica dance mondiala, acesta lansand single-urile I Know (feat. Tiff Lacey) la Aco Music si True Love (feat. Fisher) la SongBird si remixand You Can Have It All (feat. Leah) pentru 405 Recordings. Back To Zero 2010 (George Acosta Mix) este new entry in ultima editie Top 20 Kristofer/Radio DEEA. Auditie placuta!

Lasa un comentariu