Romanii au talent, dar nu toti

Duminica, 17 Iulie 2011 | muzica, Pareri personale | 5 comentarii

Sunt unul dintre oamenii lipsiti de talent atunci cand vine vorba despre cantat, dansat, pictat, etc. Tocmai de aia nu stiu daca sunt in masura sa judec niste oameni veseli care canta jalnic intr-un pub in care se organizeaza saptamanal karaoke. Totusi, am ceva ureche muzicala si stiu sa fac diferenta intre o reprezentatie buna si una proasta.

Domn’le, chiar nu inteleg de ce te bagi la cantat cand te astepti ca toata lumea sa rada de tine. Dar probabil asta-i scopul. Am fost tentat si eu sa fac asta candva, demult, insa doar pentru amuzament, insa ceva m-a retinut.

5 comentarii la “Romanii au talent, dar nu toti”

 1. catalin 17 Iulie 2011 at 15:44 Permalink

  intradevar cristi,dar nu crezi ca sfar oamenii astia?

 2. Grecu 17 Iulie 2011 at 16:07 Permalink

  asa…in primul rand,parerea mea e ca tipii ce cantau acolo,erau putin luati de alcool,si asta e motivul pentru care au “urcat pe scena”,si nu prea i-a interesat cine si de ce rade,mai ales ca la karaoke nu te astepti sa vina doar oameni prini de talent.si in al doilea,nu cred ca ai tu cum sa intelegi chestia asta,din mai multe motive…poti sa stergi commentu,sau sa faci ce vrei cu el.e decizia ta.
  totusi,apreciez faptul ca macar ai luat in calcul ca nu esti in masura sa critici lucruri de genu.bafta

 3. Tanana 17 Iulie 2011 at 16:11 Permalink

  Ei, spre deosebire de tine se distreaza si nu dau importanta vorbelor din jurul lor.

 4. Poseidon 17 Iulie 2011 at 16:34 Permalink

  Cand te duci la karaoke , oamenii nu rad de tine , nu trebuie sa fi superstar sa canti , tocmai de aceea a aparut conceptul de karaoke , pentru oricine , te duci cu prietenii si te distrezi indiferent de urechea muzicala si voce .

 5. parazitul 18 Iulie 2011 at 09:51 Permalink

  am sa merg si eu si de ce nu, poate am sa si cant.chiar de vor rade unii ‘cunoscatori’ de mine mi se va rupe.daca eu ma simt bine, nu-mi pasa de ceilalti


Lasa un comentariu