Romanii au talent… la comentat

Mare nebunie cu debutul emisiunii Romanii au talent de la Pro TV. Eu nu m-am uitat la show, dar am auzit de la prieteni ca a fost interesant. Cica multe panarame, dar si romani care au cu adevarat talent. Unul dintre ei este bacauanul Narcis Iustin Ianau. Prestatia lui m-a atins si luati asta ca pe o marturisire. N-are cum sa nu te impresioneze asa ceva.

In fine, am citit pe cateva bloguri, pe Twitter si pe Facebook, o tona de comentarii negative vizavi de Romania Got Talent. Ba ca juriul e prost, ba ca artistii selectati sunt strambi, ba ca Andra nu are ce cauta acolo, etc.

Hai sa ne uitam la audienta pe care a inregistrat-o prima editie. Record absolut de audienta in istoria show-urilor de divertisment din tara. Si ce spuneti? Ca emisiunea e naspa? Dar de ce o urmariti si varsati rautati peste tot? Inseamna ca aveti nervii de otel daca alegeti sa va uitati la o emisiune care sa nu va placa si care sa va faca sa-i injurati pe cei care pana la urma isi incearca norocul.

In alta ordine de idei, Ziarul de Bacau a postat o inregistrare video cu Narcis Iustin Nanau, bacauanul care sambata a lasat tara cu gura cascata, spunand cateva cuvinte despre pasiunea sa, muzica.

6 thoughts on “Romanii au talent… la comentat

  1. sincer talentat baiatul..cei drept putin amuzant..dar talentat..nu multi se nasc cu asa voce

  2. sunt multe talente dar putine au asa sanse de promovare… in plus pana sa ajunga aici sunt luate in ras (talentele)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *