Romeo Stavarache, mesaj din arest: „Facă-se Voia Lui Dumnezeu!!”

Apreciindu-i aproape zilnic activitatea în 2008 și votându-l în 2012, nu credeam că acum, la finalul celui de-al treilea mandat al său, o să ajung să spun asta: primarul condamnat Romeo Stavarache, momentan suspendat din funcție pe motiv de arest la domiciliu în cel de-al doilea dosar de corupție, este un caz patologic de delir.

Azi, Vlad Popovici a scris o analiză despre decăderea omului care a stat la baza administrației locale în ultimii 12 ani. Fix așa se numește articolul. Vlad l-a share-uit apoi pe Facebook, iar la postare a comentat, ghiciți cine, exact condamnatul Romeo Stavarache, plasat în vacanță la domiciliu după ce a încălcat a doua oară regimul controlului judiciar. Măsura preventivă este dată în cel de-al doilea dosar al său de corupție, cel în care este acuzat de 5 fapte de luare de mită.

Ei bine, uitați ce victimizare practică primarul nostru condamnat și arestat, încă în funcție:

E usor sa emiti judecati de valoare ! Nu vreau sa comentez asa cu nu am facut-o niciodata la niciun articol din media sau bloguri dar pot sa spun doar atat!! Am incercat sa-mi fac datoria cat am putut de bine iar cat priveste acuzatile la adresa mea e bine sa se stie! Sunt facute de acei care au fost certati cu legea si care prin denunturile mincinoase cred ca vor scapa! Daca Dumnezeu va ingadui sa se intample ce vrea Mafia atunci inseamna ca asa trebuie sa fie! Eu spun doar atat! Faca-se Voia Lui Dumnezeu!!

Ați înțeles, da? El nu-i vinovat cu nimic, el e omul Domnului. Mafia e de vină, care a făcut denunțuri mincinoase. Numai că nu ne spune care mafie, dar prima dată m-am gândit la cea constituită de el. E transpartinică și se întinde dincolo de partidul liberal. În fine, n-am să intru acum în chestiunea blatului politic PNL-PSD din ultimii ani.

Dacă era și un „amin” la sfârșit, totul era perfect. BOR e mândru de dumneavoastră, domnule primar, dar cetățenii nu!
romeo stavarache raspuns articol popovici

3 thoughts on “Romeo Stavarache, mesaj din arest: „Facă-se Voia Lui Dumnezeu!!”

  1. Se refera oare la prietenii si micii lui moguli Goian si Cenusa?
    Sau la cumnatu’ Apostol?

    Se pare ca „Mafia” dlui primar sta chiar cu el in familie, in casa, la gratare etc…

  2. Nu va suparati ,dar cand vii la putere prin mizerie,exista sansele ca sa pleci tot asa.Tineti minte cand reporterii antenelor aruncau mizerie pe jos si dadeau in direct pe televiziunile grupului ,,despre mizerabilul oras Bacau”.Da asa a fost,atunci erati din barca lor,ulterior ati trecut in alt vapor.Acum mizeria in acest oras este uriasa si este pacat ca nu vedeti.Mergeti in parcul central si vedeti,mergeti pintre blocuri,este jalnic.Ati pavat trotuare unde erau asfaltate,neglijindule pe cele care sant cu pamant.Sant strazi care nu au trotuar deloc.Ati distrus un stadion,aici cred ca trebuie sa fiti judecat pentru neglijenta,distrugand un bun local care are o valoare de cel puti 30 milioane euro.Popilatia orasului a scazut de la 240.000 la 165.000 locuitori,asta nu va dat de gandit?

  3. Poate ca „mafia” la care se refera Stavarache e formata din aia care se dau bine pe langa Dumnezeu, atribuind buget mare pe legea 350 pentru Culte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *