“Rugam nu parcati!” – foto

Sambata, 10 Ianuarie 2009 | Bacau, foto, stiri | 1 comentariu

In Bacau pe str. Marasesti in zona barurilor se lucreaza la reabilitarea conductelor termice. Respectivele conducte se afla sub carosabil, sub locurile de parcare dinspre pub-ul SubWay.

Primaria municipiului Bacau incearca acum sa elibereze parcarile pentru ca in scurt timp sa demareze lucrarile. Maniera in care vor sa elibereze respectiva portiune de carosabil este lipsita de eficienta si este oarecum jenanta: au pus intre masinile aflate in mijlocul parcarii doua indicatoare mobile ruginite pe care au lipit cu scotch o foaie A4 in mod landscape pe care scrie: “Rugam nu parcati. Se sparge asfaltul. Interventii pe canal termic, cf. aviz primarie“.

Cu siguranta ca soferii vor parca in continuare pe acea portiune de carosabil. Poate ca cei care parcheaza langa indicatoare vad acest aviz, dar cum poate un sofer care stationeaza in capatul strazii sa vada avizul primariei?

Cea mai buna solutie ar fi fost ca intreaga parcare sa fie inconjurata de jaloane iar un om avizat sa supervizeze locul timp de cateva ore.

Jos puteti vedea cateva fotografii de la fata locului!
1 comentariu la ““Rugam nu parcati!” – foto”

  1. Dj Octav 10 Ianuarie 2009 at 13:53 Permalink

    Asta e Romania!


Lasa un comentariu