S-a deschis Boutique Hotel Piazzetta ℗

Sambata, 30 Iunie 2012 | Bacau, foto, Pareri personale, stiri | 5 comentarii

Situat pe Calea Romanului, lângă reprezentanţa Peugeot, Boutique Hotel Piazzetta este o pensiune de lux ce beneficiază de un restaurant pe măsură. Cei care au fost la restaurantul din centru ştiu că Piazzetta înseamnă bucătărie şi servicii de calitate. Hotel Boutique Piazzetta a fost inaugurat aseară, evenimentul fiind unul restrâns şi cu ştaif. Printre invitaţi s-au numărat oameni de afaceri şi figuri marcante ale vieţii publice băcăuane.

Boutique Hotel Piazzetta are 12 camere dotate cu aer condiţionat, televizor LCD şi mobilier de calitate. Terasa este impresionantă, îmi place foarte mult modul în care a fost amenajată. Într-una dintre fotografiile de mai jos am suprins cuptorul din bucătărie. Este imens! La subsol se află o cramă care datează din 1892, un lucru destul de rar în Bacău, cred eu.

Preţul unei nopţi de cazare se situează pe la 130 ron, în aceşti bani fiind inclusă o cafea. Pentru cei interesaţi, cei de la Piazzetta au un aparat special pentru cafea turcească. PS: presupun că nu mai este un secret faptul că la Piazzetta găsiţi cele mai bune prăjituri din oraş.

Vă las cu fotografiile!

5 comentarii la “S-a deschis Boutique Hotel Piazzetta ℗”

 1. Interesanta locatia!

  Au cumva vreo pagina web ? Sau o prezentare mai detaliata ?

 2. carmen 1 Iulie 2012 at 20:34 Permalink

  interesant…si cum de a stat ascunsa crama asta pana acum ?
  ma duce gandul la “vestigii” similare din Bucuresti si Timisoara, pe care o firma “isteata” imprima cu ajutorul unei matrite normale anul dorit de proprietar. :)) ca si la trofee, diplome,atestate, etc. ce zici ?

 3. flo 1 Octombrie 2012 at 21:36 Permalink

  numar de telefon ptr rezervare?
  mersi


Lasa un comentariu