S-a infiintat Asociatia Divanul AdBlog

Miercuri, 4 Mai 2011 | Bacau, internet | 2 comentarii

Aseara am aparut la Euro TV cu cateva declaratii privind Asociatia Divanul AdBlog, forma legala prin care noi, bloggerii bacauani, intentionam sa organizam si sa desfasuram evenimente si proiecte atat in online-ul local, cat si, de ce nu, cel national.

Hotararea judecatoreasca ce atesta crearea asociatiei a fost eliberata zilele trecute, numai ca noi am inceput demersurile inca din luna decembrie. Am trecut peste toate amanarile si hartiile ce trebuiau facute, iar acum putem spune ca suntem cu acte in regula. Multumim celor care ne-au oferit si ne ofera in continuare suport!

Divanul AdBlog este un proiect despre care ati tot auzit in ultimul an, poate si datorita seriei de intalniri Divanul VIP, dar si unor evenimente locale la care am inceput sa fim parteneri. Ei bine, acum Divanul AdBlog reprezinta un proiect oficial menit sa educe, sa formeze si sa informeze opinia publica. Va asigur ca ce este mai interesant abia de acum urmeaza. Veti vedea la momentul potrivit despre ce este vorba.

Momentan, din asociatie fac parte scriitori de pe cele mai importante bloguri bacauane. Vreau sa zic majoritatea lor, 8 la numar: George Săcăleanu (Inima Bacăului), Florin Popescu (Aghiuță), Ionuț Avram (Criticați), Cristi Juverdeanu și Mădălina Albei (Talent irosit), Cristina Cucu (Kaysha), Amalia Frigură (Amalis), Gabi Mihai (Steagul roșu) și Cristian Ghingheș (Kristofer).

2 comentarii la “S-a infiintat Asociatia Divanul AdBlog”

  1. George 4 Mai 2011 at 17:30 Permalink

    Parca ar fi moarta tipa care scrie.
    Bravo domnisoru’ Vice 😀
    Felicitari si cat mai multe postari :)

  2. CrazyCr33k 10 Mai 2011 at 23:08 Permalink

    Mult succes! Astept cu mare interes actiunile voastre care vor educa si vor informa. Poate organizati si niste cursuri de gramatica a limbii romane … ar fi util tuturor agramatilor care comenteaza aiurea pe bloguri site-uri!


Lasa un comentariu