S-a mai dus unul

Joi, 21 Iulie 2011 | Bacau, foto | 9 comentarii

Tinerii bacauani au intrat de cateva luni bune in febra sedintelor foto, a fotografiilor care sa arate cat mai profi, respectiv a achizitionarii unui DSLR, chit ca nu il vor folosi niciodata la capacitate maxima sau, cel putin, macar asa cum trebuie (orice program in afara de AUTO).

Pentru multi, sedintele foto sunt un bun prilej de dating cu o tipa (sau mai multe). Chiar daca ele vor doar niste poze decente cu care sa se mandreasca pe Facebook, pentru ei, insa, tot un date ramane. Intram in alta discutie, pe un teren alunecos si chiar nu imi doresc asta.

Nu de putine ori am iesit la un photoshooting cu prietenii si nu am avut unde sa mergem. Cand spun ca nu am avut unde sa mergem ma refer la un alt loc decat Parcul Cancicov, Gara Bacau, Insula de Agrement si Casa Memoriala Vasile Alecsandri, locuri in care majoritatea pasionatilor de fotografie au pozat candva pe cineva. Acestor locuri li se adauga si “Piramida” de langa SIF Moldova care devine o anexa a DJST.

Vizavi de locatiile in care ne putem poza, eu si cu ceilalti colegi din Divanul AdBlog pregatim un concurs.

9 comentarii la “S-a mai dus unul”

 1. andreea iulia toma 21 Iulie 2011 at 14:57 Permalink

  Va sa zica acea cladire care a zacut muuult si bine in faza de constructie, in sfarsit a primit atentie?

 2. eu! 21 Iulie 2011 at 17:14 Permalink

  bine ca esti tu un “pro” care inafara de functia “auto”, mai foloseste si functia “video”

  • Kristofer 21 Iulie 2011 at 17:45 Permalink

   N-am asa ceva :)

  • ady_95 22 Iulie 2011 at 12:03 Permalink

   stii ce? pana si eu cu amarata mea de camera digitala (samsung d760 – NU E RECLAMA) nu umblu decat in modul manual unde pot sa modific mai multi parametri: F, timpul de expunere, ISO + cele de baza (blitz, rezolutie, calitate, claritate, detector de fat(z)a) deci nu trebuie sa fii un “pro” sau sa ai o camera excelenta ca sa stii chestiile astea. Hai sa-ti dau un sfat: pe timp de noapte seteaza ISO 100 sau 200, apertura (F) intre 2 si 4, si timp de expunere 6 sau 8 secunde… in timp ce faci poza(acele 6 sau 8 secunde) in conditiile pe care le-am pus, joaca-te cu o lanterna in fata aparatului (fa linii, scrie “in oglinda”, etc) si apoi uita-te la poza… cred ca vei fi uimit de ce poate sa faca o amarata de camera 😀

   @Kristofer: astept detalii si conditii (nu am DSLR :(( )

 3. Stefan 21 Iulie 2011 at 17:43 Permalink

  Ceva date despre concurs?

 4. SP 23 Iulie 2011 at 16:01 Permalink

  pentru melancolicii acestei locatii, un mic shooting realizat aici. Enjoy !

  http://stelianpopa.blogspot.com/2009/12/inside-pyramid.html


Lasa un comentariu