S-a umflat orezul in baietii de pe forumurile auto

Cu riscul de a fi intimidat si amenintat de si mai multi smecherasi care freaca menta toata ziua pe forumurile auto, am de facut niste comentarii. Spuneam in urma cu vreo doua saptamani ca majoritatea „desteptilor” de pe forumurile auto ce isi dau cu parerea absolut despre orice sunt de fapt niste habarnisti. Nu toti, dar majoritatea asa sunt.

Duminica am postat un articol intitulat „Alti smecheri cu mertane„. De aici a pornit tambalaul.

Am fost sunat, am fost contact pe Facebook, prin comentarii, e-mail-uri, etc. O buna parte dintre mesaje contin amenintari subtile. Desigur, articolul meu a inceput sa fie comentat pe 4Tuning. Sa aruncam o privire la ce se discuta acolo:

– va face cineva publicitatea proasta – http://www.kristofer.ro/alti-smecher…#comment-28535

– Mda! Ca de obicei, tipic acestui blog, nu scriu decat niste frustrati. Am sa le multumesc celor care m-au sustinut.

– Omul e iremediabil. A mai avut un post in care s-a luat de unul care avea interior de piele si isi pusese omul un prosop pe scaun ca sa nu adauge omul inca un strat de piele la scaune

– Kristofer nu e junioru’ ăla de care se zice că-l sponsorizează/păzesc/au în proprietate/etc nişte conaţionali minoritari?

– Da, daaa! Mai multi il au in proprietate…

Baieti, sincer acum, eu nu am nimic cu voi, dar de cand nu ati mai dat cu subsemnatul la Politie? Chiar va este dor de mirosul uniformelor albastre?

8 thoughts on “S-a umflat orezul in baietii de pe forumurile auto

  1. Tiganului cu E class de facea drifturi prin parcare la stadion 🙂 oare iti ajung banii sa inmatriculezi masina aia sau mai furi vreo dacie /:)

  2. Nu e cazul să crezi că are acoperire în codul civil sau penal o plângere împotriva postării mele. (pentru că văd că ai inclus-o acolo).
    Mai degrabă consideraţiile tale referitoare la gradul meu de pregătire, la cunoştinţele mele, la ceea ce pot sau ştiu să fac eu intră în aria de acoperire a celor 7 ani de-acasă. Nu se pedepseşte penal, dar te aduce în zona ciudată a pseudoziariştilor de la ziare gen Click sau Can-can.
    Prea jos tinzi pentru audienţa pe care o ai, nu crezi?

  3. @Baietzas: Se pare ca aveti bani numa de net, ca nici jumate de cauciuc de-al meu nu va permiteti! Si vezi ca nu sunt tigan, si vezi ca poate ii superi pe adevaratii tigani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *