S-a rezolvat problema

Vineri, 15 Ianuarie 2010 | Bacau, foto, stiri | 12 comentarii

Nu stiu daca pe termen lung sau scurt, dar problema cu parcarile din Bacau care au sistem electronic de plata pare sa fi fost rezolvata.

Un cititor mi-a dat marti o veste prin intermediul unui comentariu:

poti sa dormi linistit la noapte.Cineva a facut o sesizare si am vazut mai multi politisti verificand fiecare masina din parcarile respective astazi.

Va spun sincer ca am fost in ultimele zile in oras si asa este. Am vazut oameni de la Politia Primariei in aceste parcari. Nu asta a fost scopul articolului “Iritati de parcarile cu plata. De ce?” postat in urma cu cateva zile, insa ma bucur ca am reusit sa aduc in atentia administratiei locale un lucru nu foarte important, dar, cred eu, semnificativ pentru urbe.

Anonimule, iti multumesc pentru veste si nu-ti fa griji pentru mine ca oricum dormeam linistit, fie ca erau politisti in parcari, fie ca nu!

12 comentarii la “S-a rezolvat problema”

 1. Anonymous 15 Ianuarie 2010 at 14:59 Permalink

  poate nu stiai dar politistii primariei isi fac zilnic treaba in parcarile urbei. documenteaza-te intai si nu mai crede ca articolul tau a facut furori

 2. Anonymous 15 Ianuarie 2010 at 17:33 Permalink

  poate isi fac noaptea treaba…..dar ziua??? nu isi fac deloc treaba in parcarea centrala !!!

 3. Gabriel Ursache 15 Ianuarie 2010 at 20:29 Permalink

  @anonim
  Las-o jos ca stiu eu amici de-ai mei care au parcat luni de zile in parcarea de la statuie si si-au lasat masinile de dimineata pana pe la 4 si n-au patit nimic.
  Nu spun ca articolul a facut furori, dar ceea ce a afirmat Kristofer este corect!

  @Kristofer
  De ce nu publici anuntul umanitar? Chiar nu poti sacrifica 3 randuri pentru un copil?

 4. kristofer93 15 Ianuarie 2010 at 20:54 Permalink

  Nu ca nu vreau, dar cred ca n-ar avea rost.

 5. Anonymous 15 Ianuarie 2010 at 20:55 Permalink

  Ce-ti mai place sa lasi oameni fara carnet sau cu amenzi in posta …

 6. Gabriel Ursache 15 Ianuarie 2010 at 23:04 Permalink

  @kristofer
  Nu ar avea rost? Daca ai avea tu nevoie, ar avea rost?
  Esti foarte ciudat si foarte rau! In afara de razbunari de doi lei, mai poti si altceva?

 7. kristofer93 15 Ianuarie 2010 at 23:28 Permalink

  Nu la asta m-am referit.

 8. Gabriel Ursache 15 Ianuarie 2010 at 23:42 Permalink

  @kristofer
  In fine…este blogul tau si nu cred ca-ti cadea ceva daca ajutai un copil! Nu ti-am cerut s-o faci cum am facut-o eu…doar sa postezi un clip!
  Dar asta e…atat poti!

 9. Anonymous 16 Ianuarie 2010 at 00:51 Permalink

  Dupa cum zice si colegul de mai sus si eu sincer cred ca KRISTOPHER este un copil rautacios ! E clar ca posteaza numai ce vrea el , e clar ca si-a trecut peste cuvantul de acum 2 ani ca pe acest blog nu se face campanie si am vazut niste bannere foarte mari aici si e clar ca ai reusit cu aceasta ocazie sa-ti pui in “cap“ o gramada de soferi care parcau si vor lua amenzi de acuma in colo ! Eu sincer ma numar printre cei care platesc 50 bani pentru ca nu vreau sa platesc apoi o suprataxa de 200 ron degeaba ! Dar totusi acest post nu isi avea rostu !!

 10. adiiiii 16 Ianuarie 2010 at 14:01 Permalink

  what a shitload of fuck.ce-ar fi sa nu mai comentati atta dat fiind faptul ca va luati de om degeaba.Ce credeti, ca ii veti putea schimba mentalitatea doar cu un comentariu /doua de care nu-i pasa nimanui? jesus christ mai iesiti din casa.
  (Nu ma intereseaza ce greseli gramaticale ati depistat in comentariul meu si CHIAR nu ma intereseaza ce aveti de spus la adresa mea dupa ce am spus mai sus) hai bafta.

 11. Anonymous 18 Ianuarie 2010 at 09:00 Permalink

  deacuma chiar devii nesimtit adica insisti pe niste teme care chiar nau nici o relevanta ba chiar streseaza pe unii parerea mea e sa cauti subiecte pe care lumea sa le citeasca fara sa se enerveze dar faci cum vrei e blogul tau

 12. Asta de stie tot 18 Ianuarie 2010 at 13:00 Permalink

  Anonimule, daca te enerveaza blogul asta nu-l mai vizita, e cel mai simplu!


Lasa un comentariu