Sa-i chemam numai pe ai nostri

Luni, 31 Ianuarie 2011 | Pareri personale | 1 comentariu

Cam asta este mentalitatea filialelor locale ale celor mai mari partide romanesti. Cand au o conferinta de presa ii cheama doar pe cei pe care ii agreaza si care scriu numai de bine. S-a ajuns in punctul in care un partid sa faca o conferinta de presa cu o singura publicatie/televiziune. Asta deja nu mai este o conferinta, ci este un interviu.

Asta stiu sigur ca intampla in Bacau, dar pun pariu ca se intampla in toata tara. Fratilor, publicitatea negativa este tot publicitate. Cheama-i pe toti si asuma-ti faptul ca vei fi injurat de publicatia adversarului politic. Sau vrei sa ramai un anonim cu satisfactia ca esti vorbit numai de bine?

1 comentariu la “Sa-i chemam numai pe ai nostri”

  1. Liviu Terinte (Fox) RO Photographer 4 Februarie 2011 at 02:31 Permalink

    Offf Viata… ar trebui sincer sa iti pese de viata ta si nu de ce zic, ce spun, ce promit EI si ce NU fac EI uneori din cele zise la o sedinta…

    Ai un o viata frumoasa cu succese, si ocupate de hobbiurile tale, decat de mediatizarea si pierderea timpului unor "partide" de genul celor mentionate mai sus.

    Nu mai exista fair-play'ul de mult si ma mir ca nu stii asta 😐 Ca sa nu mai zic, ca decat sa te cheme din interes pentru asi rezolva ei jocul politic, mai bine nu te-ai mai duce sa le faci jocul si sa faci alte lucruri in viata mai creative, decat sa pierzi timpul pe EI si nu numai.


Lasa un comentariu