Salutari de la mare

Duminica, 27 Iunie 2010 | foto, Pareri personale | Comenteaza

Va spuneam acum cateva zile ca am plecat la mare. Tot atunci v-am zis ca voi posta des pe Twitter si pe blog si ca voi pune poze de pe drum si din Antalya. N-am facut-o pana acum pentru ca am decis sa las deoparte internetul pentru cateva zile. Fara Twitter, fara blogging, fara mail, fara, fara… Sunt in vacanta. Totusi, ma voi tine de promisiune si voi posta cateva fotografii de la mare.

Sunt la mare, in Antalya. Drumul cu masina a fost usor, ca de obicei. Este a patra oara cand merg pe litoralul turcesc. De fiecare data am calatorit cu autovehiculul, deci cunosc drumul. Totusi, prima oara, parca in 2006, cu toate ca faceam pentru prima oara Istanbul – Antalya, nu m-am incurcat. Vorbesc in calitate de pasager. Drumul este bine semnalizat si, pentru ca turcii s-au gandit la turisti, are indicatoare peste tot cu Antalya.

Marea este super. Aici sunt vreo 33-35 de grade celsius, apa marii are vreo 23-24, vremea e super. Aseara a plouat putin, dar a trecut repede. Sunt cateva familii de romani, dar majoritari sunt englezii, rusii, nemtii si turcii.

Sincer, ma bucur de vremea si de distractia de aici, deci voi intra rar pe internet. Blogul va fi in continuare actualizat cu articole noi. Acum va las cu cateva fotografii de pe drum si una din Antalya. Maine voi posta mai multe fotografii de aici.

Lasa un comentariu