Sâmbătă: concurs de lupte greco-romane și cenaclu

Joi, 15 Decembrie 2011 | Bacau, stiri | Comenteaza

Concursul interjudeţean de lupte greco-romane – Memorialul “Mircea Croitoru” şi cea de-a doua întâlnire a Cenaclului literar “Crisalide” sunt cele două acţiuni pe care Consiliul Judeţean al Elevilor Bacău le organizează în acest weekend.

Organizaţia în care activez de mai bine de un an de zile a ajuns la maturitate. Suntem atât de implicaţi încât reuşim să gestionăm câte două-trei proiecte simultan. Aceste activităţi organizate de elevi, pentru elevi au în spate o groază de întâlniri de lucru, sute de minute vorbite la telefon, zeci de mail-uri şi multă pasiune.

Ce facem noi este voluntariat. Lucrăm împreună, ducem greul împreună şi ne bucurăm atunci când vedem că un proiect pe care l-am demarat şi pe care l-am construit pas cu pas ajunge la final cu bine. Pentru noi, CJE Bacău, cu bine înseamnă sute de elevi interesaţi implicaţi, ecouri răsunătoare în mass-media şi, în fine, dezvoltarea şcolii băcăuane.

Concursul interjudeţean de lupte greco-romane – Memorialul “Mircea Croitoru”
Sâmbătă 17 decembrie 2011, începând cu ora 10:00, Sala de Atletism Bacău va găzdui cea de a-III-a ediţie a Concursului interjudeţean de lupte greco-romane – Memorialul “Mircea Croitoru”. Acest eveniment este organizat de Consiliul Judeţean al Elevilor Bacău împreună cu următorii parteneri: Primăria Bacău, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bacău, Sport Club Municipal Bacău, Clubul Sportiv Municipal Bacău 2010. Sunt aşteptaţi un număr de 100 de copii concurenţi din zona Moldovei. Invitat special la eveniment este luptătorul Eusebiu Diaconu, care va încânta publicul cu o demonstraţie sportivă.

Cenaclul literar “Crisalide” se întâlneşte pe 17 decembrie
Sâmbătă, 17 decembrie 2011, are loc cea de-a doua întâlnire a Cenaclului literar “Crisalide” la Sala de teatru PROSPERO a Palatului Copiilor. Invitaţi speciali vor fi poeţii Dumitru Brăneanu, Petru Scutelnicu şi Nicolae Mihai.  Şedinţa va dura două ore, timp în care elevii dornici să creeze şi să înveţe vor avea ocazia de a se afirma şi de a schimba idei unii cu alţii şi totodată, de a se cunoaşte mai bine.

Lasa un comentariu