Sambata plec in Italia

Miercuri, 19 Octombrie 2011 | Pareri personale | 5 comentarii

Sambata dimineata voi fi in cursa spre Milano. Voi fi plecat timp de o saptamana in cea de-a doua mobilitate a proiectului Comenius desfasurat si coordonat de Liceul cu Program Sportiv, intitulat Cultural Identity in a Worldwide Classroom. Mobilitatea din Italia are ca scop demararea Orasului European Virtual, respectiv descoperirea si impartirea sarcinilor intre cele cinci tari participante (Romania, Spania, Italia, Suedia si Polonia) pentru anul secund al proiectului.

Programul este extrem de atractiv, acesta cuprinzand un tur al oraselor Milano, Venetia si Vimercate, in acesta din urma aflandu-se Liceo Banfi. De asemenea, in cadrul acestei intalniri de proiect intre participantii celor 5 tari, elevi si profesori, va fi prezentat Caietul European (European Workbook) care va spun sincer ca este un material educativ extrem de interesant. Lectiile si intrebarile sunt usoare si foarte folositoare pentru cultura generala a elevilor de toate varstele. Chiar si pentru cei de-a XI-a si a XII-a. Voi incerca sa il postez si aici.

Voi reveni cu fotografii si informatii din Italia. Pana plec trebuie sa las lucrurile in ordine acasa, adica sa termin cu alegerile CSE in Consiliul Elevilor. Pana cand revin cu imagini din Italia va las sa aruncati o privire peste cele din Spania din luna februarie.

Sa recapitulam:

5 comentarii la “Sambata plec in Italia”

 1. Nicu 20 Octombrie 2011 at 00:03 Permalink

  Ia un geamantan numai d haine groase dak ai d gand sa iesi pt sedinte foto in aer liber dimineata cel putin e un frig aici d zici k e iarna !!!

 2. Inima Bacaului 20 Octombrie 2011 at 02:57 Permalink

  Zilele urmatoare trec si eu pe la Milano. Poate ne vedem pe acolo:)

 3. asdy 20 Octombrie 2011 at 20:07 Permalink

  Cum a zis si Nicu sa ei cateva haine groase ca e frig si aici dar nu se compara ca in ro. Si eu sunt tot in Milano. Bafta!

 4. Goez 20 Octombrie 2011 at 20:07 Permalink

  Daca treci prin Milano ,va trebui sa visitezi neaparat Duomo.ul,e fix in centru


Lasa un comentariu