Sander van Doorn feat. Carol Lee – Love Is Darkness

Vineri, 10 Decembrie 2010 | muzica | 1 comentariu

Sander van Doorn aka Sander Ketelaars s-a nascut pe 28 februarie 1979 in Eindhoven, Olanda. El si-a inceput cariera de artist in 2004 si se numara printre dji rezidenti in cluburile Judgement Sunday din Ibiza si Gallery din Londra. Sander van Doorn ocupa in clasamentul Top 100 Dj Mag un meritat loc 12.

Sander are propriul show radio numit “Identity”. Acesta se difuzeaza in a patra miercuri din fiecare luna la radio-ul Digitally Imported (DI.FM). Doorn Records este opera aceluiasi Sander van Doorn, aceasta casa de discuri bucurandu-se de un real succes in ultimii ani prin lansarile single-urilor sale.

Dupa succesul pe care l-a avut cu Close My Eyes in prima parte a anului 2009, SvD a revenit in primavara anului 2009 cu What Say?, o productie realizata impreuna cu Marco V. In anul in care muzica trance “si-a aratat coltii”, Purple Haze (proiectul lui Sander) a revenit cu Bliksem, o melodie lansata la Doorn Records in luna iulie care a dominat seturile celor mai mari dj de muzica trance. Sander van Doorn a lansat spre sfarstiul lui 2009 Bastillon si Ninety.

Inceputul anului 2010 este bogat in productii pentru SvD, realizand Renegade (imnul Trance Energy 2010) si Daisy. A urmat apoi o productie incredibila, Reach Out, care a zguduit cluburile din intreaga lume. Apoi a venit Hymn 2.0, piesa lansata sub proiectul Purple Haze, iar pe urma Daddyrock si remixul pentru The XX – Intro. Toate, dar absolut toate productiile lui SvD din ultimii 3 ani au dominat playlist-urile celor mai importanti djs din lume.

Ieri s-a difuzat ASOT 486, o editie memorabila, cum demult n-am mai auzit. Deci daca doriti doua ore de muzica buna va recomand ASOT-ul de aseara. Am fost surprins cand am auzit ca noul single Sander van Doorn este vocal si ca este “destul de mainstream”. M-am indragostit pe loc de piesa si sunt sigur ca va face ravagii in urmatoarele luni. Este una dintre pr iernii. Vorbesc despre Love Is Darkness, piesa produsa in colaborare cu vocalista Carol Lee. Data de lansare este deocamdata necunoscuta.

1 comentariu la “Sander van Doorn feat. Carol Lee – Love Is Darkness”

  1. Anonymous 14 Ianuarie 2011 at 22:35 Permalink

    Data lansarii este 8 februarie


Lasa un comentariu