Sander van Doorn – Koko

Vineri, 25 Martie 2011 | muzica | Comenteaza

Sander van Doorn aka Sander Ketelaars s-a nascut pe 28 februarie 1979 in Eindhoven, Olanda. El si-a inceput cariera de artist in 2004 si se numara printre dji rezidenti in cluburile Judgement Sunday din Ibiza si Gallery din Londra. Sander van Doorn ocupa in clasamentul Top 100 Dj Mag un meritat loc 12.

Sander are propriul show radio numit “Identity”. Acesta se difuzeaza in a patra miercuri din fiecare luna la radio-ul Digitally Imported (DI.FM). Doorn Records este opera aceluiasi Sander van Doorn, aceasta casa de discuri bucurandu-se de un real succes in ultimii ani prin lansarile single-urilor sale.

Dupa succesul pe care l-a avut cu Close My Eyes in prima parte a anului 2009, SvD a revenit in primavara anului 2009 cu What Say?, o productie realizata impreuna cu Marco V. In anul in care muzica trance “si-a aratat coltii”, Purple Haze (proiectul lui Sander) a revenit cu Bliksem, o melodie lansata la Doorn Records in luna iulie care a dominat seturile celor mai mari dj de muzica trance. Sander van Doorn a lansat spre sfarstiul lui 2009 Bastillon si Ninety.

Inceputul anului 2010 este bogat in productii pentru SvD, realizand Renegade (imnul Trance Energy 2010) si Daisy. A urmat apoi o productie incredibila, Reach Out, care a zguduit cluburile din intreaga lume. Apoi a venit Hymn 2.0, piesa lansata sub proiectul Purple Haze, iar pe urma Daddyrock si remixul pentru The XX – Intro. Toate, dar absolut toate productiile lui SvD din ultimii 3 ani au dominat playlist-urile celor mai importanti djs din lume.

Dupa ce inceputul anului a fost unul fabulos, dominand topurile de specialitate cu vocal track-ul Love Is Darkness, Sander van Doorn lanseaza un alt single. Acesta se numeste Koko si sunt sigur ca va domina Ultra Music Festival din Miami. Pe Sander il vom auzi duminica, cu un set live in cadrul A State of Trance 500 – Miami.

Lasa un comentariu