Sander van Doorn pres. Purple Haze feat. Frederick – Timezone

Marti, 14 Iunie 2011 | muzica | 1 comentariu

Purple Haze este un proiect progressive trance paralel sub care Sander van Doorn produce muzica. Hymn 2.0 si Bliksem sunt ultimele piese lansate sub acest nume. Dupa o absenta de aproape un an, Purple Haze revine cu un vocal single intitulat Timezone, realizat in colaborare cu Frederick. Piesa este primul single de pe viitorul album de artist al lui Sander si va fi lansata cu label-ul Doorn Records (imprint al Spinnin Records) in data de 18 iulie 2011.

Sander van Doorn aka Sander Ketelaars s-a nascut pe 28 februarie 1979 in Eindhoven, Olanda. El si-a inceput cariera de artist in 2004 si se numara printre dji rezidenti in cluburile Judgement Sunday din Ibiza si Gallery din Londra. Sander van Doorn ocupa in clasamentul Top 100 Dj Mag un meritat loc 12.

Sander are propriul show radio numit “Identity”. Acesta se difuzeaza in a patra miercuri din fiecare luna la radio-ul Digitally Imported (DI.FM). Doorn Records este opera aceluiasi Sander van Doorn, aceasta casa de discuri bucurandu-se de un real succes in ultimii ani prin lansarile single-urilor sale.

Dupa succesul pe care l-a avut cu Close My Eyes in prima parte a anului 2009, SvD a revenit in primavara anului 2009 cu What Say?, o productie realizata impreuna cu Marco V. In anul in care muzica trance “si-a aratat coltii”, Purple Haze (proiectul lui Sander) a revenit cu Bliksem, o melodie lansata la Doorn Records in luna iulie care a dominat seturile celor mai mari dj de muzica trance. Sander van Doorn a lansat spre sfarstiul lui 2009 Bastillon si Ninety.

Inceputul anului 2010 este bogat in productii pentru SvD, realizand Renegade (imnul Trance Energy 2010) si Daisy. A urmat apoi o productie incredibila, Reach Out, care a zguduit cluburile din intreaga lume. Apoi a venit Hymn 2.0, piesa lansata sub proiectul Purple Haze, iar pe urma Daddyrock si remixul pentru The XX – Intro. Toate, dar absolut toate productiile lui SvD din ultimii 3 ani au dominat playlist-urile celor mai importanti djs din lume.

Dupa ce inceputul anului a fost unul fabulos, dominand topurile de specialitate cu vocal track-ul Love Is Darkness, Sander van Doorn lanseaza domina in acest moment scena dance cu Koko. SvD a lansat recent noua compilatie Dusk Till Doorn 2011, material pe care il va promova intens in acesta vara la Ibiza, acolo unde va fi protagonistul unor petreceri de referinta pentru scena progressive.

1 comentariu la “Sander van Doorn pres. Purple Haze feat. Frederick – Timezone”

  1. Adrian 16 Iunie 2011 at 11:20 Permalink

    melodiile din sondajul RRR , nu il mai postezi ?


Lasa un comentariu