Sandra, artista care uraste internetul

Luni, 30 Mai 2011 | internet, Pareri personale | 1 comentariu

Ea este Sandra. Este cantareata, e celebra si face parte din generatia dinozaurilor din anii ’80. Afirma ca uraste retelele de socializare Facebook si Twitter pentru ca au aparut trei pagini care pretind ca sunt ale sale, ea neavand astfel de conturi. Va dati seama? Trei pagini. De parca ar fi zis 1 000.

Duduia mai declara ca se simtea foarte bine in anii ’80, cand era cea mai cunoscuta. Mai spune ca familia este sfanta pentru ea si ne ameninta cu retragerea daca situatia cu retelele de socializare “nu se opreste aici”.

Draga de ea nu vede ce scriu, insa are mari probleme de logica. Stim cu totii ca artistii din ziua de astazi traiesc pe internet, acesta fiind unul dintre principalele mijloace de promovare. Aici includem si retelele de socializare, respectiv Facebook si Twitter.

Sandra spunea ca se simtea mai bine in anii 80 pentru ca era cunoscuta. Duduie, daca tu nu esti prezenta pe internet, cum, Doamne iarta-ma, vrei sa te faci si sa fii cunoscuta in secolul 21? Urand retelele de socializare si avand un iPhone pe care il folosesti doar pentru SMS-uri?

1 comentariu la “Sandra, artista care uraste internetul”

  1. Alina 31 Mai 2011 at 13:42 Permalink

    Cred ca ar trebui in primul rand sa fiti mai atent la ceea ce se spune la o conferinta de presa , daca intrebari oricum nu sunteti in stare sa puneti si cand vorbiti despre un artist de talia Sandrei sa nu folositi apelativul ” duduie”. E jenant. Asa intelegeti voi sa faceti presa?
    Si acum ,inapoi la problema cu internetul. Daca ati fi fost mai atent ati fi inteles ceea ce Sandra a dorit sa spuna. Sandra are mai mult decat 3 pagini dedicate ei pe paginile de socializare, astfel ca ironia nu-si are rostul. Ea este intrigata de faptul ca 3 dintre aceste pagini pretind in public si in privat ca este ea, dau detalii legate de viata ei si asa mai departe. Fiecare artist stie ce putere are internetul, iar daca tot ati venit la conferinta trebuia sa intelegeti ceea ce s-a spus acolo sau probabil stati prost cu limba engleza.


Lasa un comentariu