Scurte, ca de 1 Martie

Marti, 1 Martie 2011 | internet | 1 comentariu

PDL Bacau si-a ales liderii: noul presedinte este Florin Lazar (Inspector general la ISJ Bacau), iar secretar municipal este o tipa impunatoare, Raluca Nastase. Seamana ca tipologie cu Elena Udrea. Nu stiam ca avem iepurasi playboy in peisajul politic local.

Antonia a jucat ping-pong cu venirea ei la Club Kremlin. Scena clubbing era cu sufletul la gura, va asigur! Da, da, da! Ba vine, ba nu vine. Uite ca a venit, a cantat doua piese (ca atatea are) si a plecat. Mare branza, un kil’ de cas.

Madalina Rotaru (aka River) isi publica prima carte, un volum de poezii pentru copii. Lucrarea se numeste “La un pahar cu roua” si va fi lansata pe 5 martie.

O disputa interesanta la 1 TV Bacau. Ionut Tomescu, purtatorul de cuvant al Primariei Bacau vs. Dumitru Sechelariu, fost primar al municipiului. De remarcat este cat de calm poate fi Tomescu in comparatie cu Sechelariu.

Mioara Iacob a fost declarata de revista Avantaje “femeia anului 2010”. Ea este cunoscuta ca fiind cea care detine Salonul de Piane. De altfel, ea este initiatoarea seriei de concerte “Pentru suflet”.

Sebastian Sascau si un fotoreportaj marcant, pe blogul sau foto, realizat in casa unei familii din satul Racova care traieste la limita existentei. Sau sub ea.

Centrul Regional de Ecologie ne arata zecile de lebede de iarna care au poposit de-a lungul iernii pe lacurile din apropierea municipiului Bacau.

Arena IT ne arata noile MacBook Pro-uri de la Apple. Ca tot vine 18 martie si fac 18 ani, imi doresc si eu unul. Asta in caz ca n-aveti pe ce da banii si vreti sa imi faceti un cadou special.

S-a lansat WordPress 3.1. Abia astept sa trec de pe blogger pe WordPress. Alte functii, alte teme, alte optimizari, alta mancare de peste. Acum caut un hosting decent ca raport calitate-pret.

Armada Music a postat un documentar pe YouTube in care putem vedea cum se organizeaza un eveniment precum turneul Armin Only – Mirage 2011. Cele doua video-uri merita vazute.

Mircea Fechet, consilier local si pasionat de fotografie, a fost la Galati si a tras cateva cadre absolut superbe. Cityscape Galati.

Casa de Cultura “Vasile Alecsandri” si-a facut blog si posteaza fotografii in timp real de la spectacolele pe care le gazduieste. Este un pas inainte pentru mediul online cultural bacauan, cred eu.

Tudor de la TalentIrosit.com vorbeste despre voluntariatul cu forta care cica se face la un colegiu de prestigiu din Bacau. Este o experienta personala si pare credibila.

Amalia a scris despre intalnirea Divanului Ad-Blog cu FSC. Ea pregateste niste materiale care vizeaza tinerii bacauano si activitatile acestora. Acestea urmeaza sa fie publicate in Ziarul de Bacau.

Kaysha scrie despre crasma lui Ionut Avram (Criticati.ro). Rock it Pub se deschide in aceasta seara si este situata pe strada Frasinului, in apropiere de Piata Sud.

1 comentariu la “Scurte, ca de 1 Martie”

  1. tudor.c 2 Martie 2011 at 01:41 Permalink

    Cat se poate de credibil… Exista si vreo 20 de martori, raspanditi acum prin tara.


Lasa un comentariu