Scurte politice

Joi, 19 Iunie 2014 | Pareri personale, Politica | Comenteaza

Prima. Zi ciudată pentru susținătorii #unitisalvam. Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al NATO, crede despre aceștia că sunt parte a unui complot mamut cu Moscova, într-o încercare de a menține dependența Europei de importurile de gaze din Rusia. Ați înțeles, da? Dacă vă numărați printre cei care se opun exploatării gazelor de șist, e clar, faceți jocurile Rusiei. Rușine să vă fie!

A doua. “Mircea, fă-te că lucrezi” nu mai e o simplă replică dintr-un film, ci realitate. Mircea Băsescu, fratele președintelui tuturor românilor, ar fi primit, prin interpuși, 250.000 de euro de la finul său, nimeni altul decât interlopul Bercea Mondial, pentru a-l scăpa de închisoare. Asta spune DNA. Banii n-au ajuns acolo unde trebuie, iar Bercea Mondial a primit 9 ani de închisoare. Pentru că “Mircea fă-te că lucrezi” nu l-a rezolvat pe finu’ și pentru că interlopii nu știu ce-i ăla stat de drept, mondialii au luat târgul în serios și l-au înregistrat pe fratele președintelui, care în această seară a fost reținut pentru 24 de ore. Frate, frate, dar brânza-i pe bani!

A treia. Bacău. Strada Mioriței, o arteră foarte importantă, zace decopertată de câteva luni de zile. Chiar dacă este reabilitată cu fonduri europene, nimeni nu a mai mișcat un deget în zonă de câteva săptămâni. Oare de ce? Ce rost are să decopertezi 2 kilometri și apoi să părăsești șantierul, lăsând mii de șoferi să-și rupă zi de zi mașinile în craterele pe care le-ai creat?

Spuneau niste muncitori ca nu mai sunt bani sau ca nu au fost platiti, nu stiu care este adevarul. Mergem zilnic cu masinile pe strada denivelata, ne manânca cauciucurile, efectiv mergi pe ace, deoarece in urma decopertarii strazile au ramas zimtuite, gurile de canal sunt sub nivelul strazii. SURSA

 

Lasa un comentariu