Se apropie ID Fest 2011

Duminica, 19 Iunie 2011 | Bacau | Comenteaza

Anul acesta, Ingenious Drama Festival, festivalul de teatru in limba engleza organizat de si pentru adolescenti, ajunge la cea de-a XII-a editie. Piesele se vor juca, ca si in ceilalti ani, la Teatrul Bacovia. Perioada de desfasurare a festivalului este 10-16 iulie 2011. Timp de o saptamana, orasul Bacau va primi zeci de tineri actori din toata tara.

Organizatorii au ales ca in acest an sa desfasoare o campanie de teasing care sa ajute la promovarea festivalului. Aceasta se desfasoara atat pe internet (bloguri, YouTube, Facebook), cat si in oras. Tinerii din echipa ID Fest lipesc zilnic flyere cu numarul de zile care au ramas pana la ridicarea cortinei Ingenious Drama Festival 2011.

In 2010 am postat pe blog fotoreportaje de la fiecare piesa de teatru din festival. 12 spectacole, 12 galerii foto. Tot anul trecut am realizat si am publicat pe blog si in Ziarul de Bacau un interviu cu Brainstorming, castigatorii Ingenious Drama Festival 2010. Daca voi fi in oras este foarte posibil sa fiu la fel de activ si la editia din acest an.

In asteptarea festivalului, organizatorii posteaza zilnic materiale pe YouTube. Asteptam conferinta de presa.

Lasa un comentariu