Se intampla azi !

Joi, 3 Mai 2007 | internet, Pareri personale, stiri | 2 comentarii

Am aflat ca se va sarbatori cu mare fast Ziua Europei la Bacau

Eu am morcovul de 1m ca maine vine teza !sad
As vrea sa stiu macar jumate din ce stie asta la matematica sa iau si eu acolo un 7 sa scap de grija. La romana anticipez ca o sa fie mult mai usor ca la matematica. Sper ca nu ne loveste cu ceva de olimpiada !eek

Astazi este Ziua Internationala a Libertatii Presei. Aseara a fost o emisiune extrem de interesanta despre a parta putere in stat care este presa si legaturile ei cu mediul politic. Politicieni, analisti, tot alaiul de acolo au ajuns la concluzia ca presa este un instrument care aduce mari favoruri atat financiare cat si politice. Am vazut si un Sorin Ovidiu Vantu cu figuri care transmitea de la Viena si vorbea despre corectitudine. Hai sa fim seriosi!

Tot astazi am aflat ca Microsoft pregateste Internet Explorer 8.Cu acest major update al browserului vor sa faca ceea ce nu au reusit cu incetul IE7(dupa parerea mea), adica sa intreaca Mozilla Firefox, care la actuala versiune 2.0 , merge extraordinar si foarte rapid si mult mai simpu.Poate la securitate sufera cel din urma, dar cu un pic de stiinta poti scapa de virusii din mediul de navigarerazz. Momentan IE este lider ca numar de utilizatori pentru ca multa lume nu are incredere in Firefox, dar la fel de rau, nici macar nu au auzit de el. Oricum , review-erii de pe multe aleg Mozilla!

2 comentarii la “Se intampla azi !”

  1. Anonymous 30 Mai 2007 at 13:48 Permalink

    Bre, lasa-ne cu IE8. Asculta aici: daca vre bowser rapid, ia-ti Opera, nu se lipeste niciun virus sau malaware de el si are algoritmi de 8 biti => viteza maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare.

  2. kristofer93 30 Mai 2007 at 13:55 Permalink

    Eu folosesc firefox…super buna viteza!


Lasa un comentariu