Se modernizeaza pietonalul din centrul Bacaului

Joi, 9 Iunie 2011 | Bacau, foto | 5 comentarii

Ori cineva s-a enervat foarte tare, ori acum s-au gasit sursele financiare necesare modernizarii zonei pietonale centrale cuprinsa intre Hotel Decebal si Hotel Moldova. Va fi schimbata intreaga arhitectura stradala: banci, stalpi de iluminat, spatii verzi, etc. ContraSENS a postat cateva imagini in care putem vedea cum va arata pietonalul din centrul Bacaului.

Centrul Bacaului este in acest moment un adevarat santier (foto jos). Nu stiu daca dupa lucrari zona va capata infatisarea din fotografiile postate de Razvan, insa cu siguranta va arata mult mai bine decat in momentul de fata.

5 comentarii la “Se modernizeaza pietonalul din centrul Bacaului”

 1. George 9 Iunie 2011 at 13:33 Permalink

  E haos total frate. Acum ramane de vazut cat timp va tine modernizarea asta…

 2. @Silviu 9 Iunie 2011 at 16:10 Permalink

  Sper ca se vor misca repede . Cu totii avem treaba prin centru si e greu sa te misti printre buldozere si maldare de moloz ! Oricum , ma bucur ca se face ceva pentru centru . Ne faceam de rusine cu gresiile alea !

 3. ady_95 10 Iunie 2011 at 06:51 Permalink

  asta e ca sa dea bine la regionalizare???

 4. m'ehhh 10 Iunie 2011 at 07:38 Permalink

  in sfarsit!

 5. mihai 12 Iunie 2011 at 14:56 Permalink

  Corect.Nu vin alegerile nu trebuie sa manace si “burtile” lor ceva vin alegerile si cu sa nu avem noi un centru frumos chiar inainte de alegeri. De 5-6 ani era in halul ala oare acuma a vazut nenea romica cum arata sau din Passatul lui nu se vede :)) TRAIM IN ROMANIA MAI EXACT IN BACAU!!


Lasa un comentariu