Se reabiliteaza unul dintre cele mai importante drumuri judetene

Miercuri, 16 Iunie 2010 | Bacau, foto, stiri | 1 comentariu

Azi, Sala Mare a Consiliului Judetean Bacau a gazduit un eveniment organizat cu prilejul semnarii Contractului de finantare in urma caruia se va reabilita drumul judetean DJ 252, Huruiesti-Gaiceana-Parincea-Bibiresti-Buhoci (54 de km) din judetul Bacau. Proiectul este derulat prin Programul Operational Regional, axa 2.

Reabilitarea DJ 252 va permite conectarea unui drum judetean si a localitatilor deservite la reteaua drumurilor nationale (DN 2F), atragand un potential de dezvoltare in regiune. Beneficiarii sunt cetatenii localitatilor deservite (Parincea, Gaiceana, Huruiesti, Pancesti, Buhoci si Ungureni).

Proiectul are o durata de 29 de luni, iar prin implementarea lui se va realiza cea mai importanta investitie din domeniul infrastructurii rutiere judetene din 1990 pana in prezent. Valoarea totala a proiectului este de 93 de milioane de lei (peste 22 de milioane de euro).

La eveniment au participat Presedintele Consiliului Judetean Bacau, Dragos Benea, Secretarul de Stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Razvan Murgeanu, Directorul Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Est, Constantin Apostol, Prefectul Judetului Bacau, Claudiu Balan si reprezentantii administratiilor locale direct implicate.

Jos puteti vedea cateva fotografii de la semnarea contractului ce a avut loc astazi la Palatul Administrativ.

1 comentariu la “Se reabiliteaza unul dintre cele mai importante drumuri judetene”

  1. Anonymous 26 August 2010 at 09:08 Permalink

    Nu e rau. Dar sa nu uitati de drumurile judetene unde au aparut gropile. Acolo trebuie cate o roaba de asfalt. De ex. prin comuna Traian exista cateva, si una foarte periculoasa intre podul de la Siret si Traian.


Lasa un comentariu