Second Sun – Golden (Sultan & Ned Shepard Solid Gold Mix)

Luni, 19 Ianuarie 2009 | muzica | Comenteaza

Second Sun este format din Antoine si Adam. Ei au fost descoperiti de Paul Van Dyk in Club Twilo din New York atunci cand cei doi i-au inmanat maestrului o copie a primei productii semnata Second Sun intitulata “Empire”.

Paul Van Dyk i-a remarcat iar release-ul Empire a fost lansat in 2002 la Vandit Records. A urmat “The Spell” in 2003, piesa care s-a auzit si inca se mai aude la Radio DEEA. In 2005 au lansat primul album “Inside Out” dupa care in 2006 au scos EP-ul Uncovered, urmand ca in 2007 sa lanseze impreuna cu Cedric Cervais single-ul “Pills”. Anul 2008 ii suprinde semnand cu reputatul label dance ULTRA Records.

Second Sun este unul dintre cele mai tari live act-uri dance din lume.

Sfarsitul anului 2008 l-au petrecut lucrand la noul single intitulat “Golden” care va fi lansat in curand la labelul Ultra Records beneficiind de mai multe variante printre care de la Cedric Gervais, Austin Leeds & Nick Terranova, Patrick M & Dennis Demens si nu in ultimul rand de la Sultan & Ned Shepard.

Melodia “Second Sun – Golden” a fost lansata pe 16 decembrie 2008 in varianta “Sultan & Ned Shepard Solid Gold Mix”. Duo-ul Sultan & Ned Shepard se strecoara incet dar sigur printre favoritii mei. Auditie placuta!

Lasa un comentariu