Secțiune nouă la ID Fest pentru liceenii pasionați de teatru din toată țara

Vineri, 28 Iunie 2013 | stiri | 2 comentarii

În perioada 14-20 iulie 2013 va avea loc, la Bacău, cea de-a XIV-a ediție a Ingenious Drama Festival, un festival de teatru anual în limba engleză organizat de și pentru tineri. Sunt așteptate la Bacău trupe de teatru din toate colțurile țării. Până ce organizatorii ne vor dezvălui participanții, am o veste pentru liceenii pasionați de teatru.

Pentru că ID Fest înseamnă noi experiențe și evoluție, anul acesta organizatorii vin cu o noutate importantă: secțiunea experimentală “Work-in-progress”.

Așadar, dacă aveți între 15 și 18 ani, vă place teatrul și doriți să vă dezvoltați skill-urile artistice într-o atmosfera creativă de festival, așa cum va fi între 14 și 20 iulie la Teatrul Bacovia, o puteți face înscriindu-vă până pe 5 iulie 3 iulie.

work_in_progress_post

Câțiva adolescenți norocoși și talentați vor avea ocazia de a lucra împreună cu trainerii noștri în workshop-uri special gândite. Aceștia vor studia și își vor perfecționa arta monologului, scopul final fiind crearea unui moment de tipul “one-man show” care va fi prezentat la finalul festivalului. Juriul nostru alcătuit din profesioniști în domeniul teatrului vor oferi feedback individual tuturor tinerilor dina ceastă secțiune și vor alege cea mai bună reprezentație. – Ioana Văcărașu, coordonator ID Fest 2013

Condiții: să aveți 15-18 ani și să fiți liceeni; să nu fiți membri activi în trupele participante la ID Fest anul acesta, să nu aveți vreo altă reprezentație one-man în pregătire sau care să fie prezentată în altă competiție, să fiți disponibili pe toată perioada festivalului.

Cum aplicați: completați formularul de aplicație, îl trimiteți la adresa office [at] idfest [dot] ro cu mențiunea “for experimental section” și atașați o fotografie relevantă (recentă și la rezoluție ridicată). Participanții din afara orașului vor plăti o taxă de 80 de lei (cazare, masă, etc.), în timp ce adolescenții din Bacău vor plăti 40 de lei. Toți participanții selectați vor avea acces la absolut toate activitățile din festival.

Nu uitați, deadline-ul este 3 iulie!

conferinta-de-presa-id-fest-2012-9

2 comentarii la “Secțiune nouă la ID Fest pentru liceenii pasionați de teatru din toată țara”

  1. Alexxx 29 Iunie 2013 at 01:48 Permalink

    80 ron.. cam mult pt un concurs cu sponsori, nu crezi?


Lasa un comentariu