Ce am decis și discutat la ședința de la CNVA – 17 noiembrie 2016

Joi, 17 noiembrie 2016, abia întors de la Summitul Tinerilor @ Timișoara, am participat la o nouă ședință a Consiliului de Administrație (CA) al Colegiului Național “Vasile Alecsandri”, organism de conducere al liceului din care fac parte ca reprezentant al Consiliului Local al municipiului Bacău.

Nu ne lungim cu vorba. Așadar, iată ce am discutat/decis la ședința de luni, 17.11.2016:

  • Au fost aprobate toate dosarele depuse pentru acordarea de burse municipale către elevi, cu un termen de 24 de ore pentru contestații, hotărât în completarea metodologiei locale;
  • Am prelungit termenul de depunere a dosarelor pentru elevii care vor să participe la proiectul Erasmus+ „Moving Minds Through Movies” (un proiect foarte tare, dacă e să mă întrebați pe mine);
  • Includerea prof. Ingrid Armașu în proiectul Erasmus+;
  • Aprobarea unui parteneriat cu Societatea pentru Cultură și Literatură Română în Bucovina pentru organizarea, în ziua de luni, 28 decembrie 2016, a evenimentului „Ziua Bucovinei”.

Deoarece toate discuțiile și deciziile din consiliile de administrație ale unităților de învățământ privesc întreaga comunitate de elevi, părinți și profesori, mi se pare de bun simț să le relatez, făcându-le astfel cunoscute în spațiul public. Transparența decizională este unul dintre punctele principale din programul cu care am candidat și am de gând să mă țin de el.

Apropo de asta, conducerea CNVA nu a mai publicat pe site deciziile Consiliului de Administrație de prin luna iulie. Le-aș aminti ce spune metodologia de organizare și funcționare a Consiliului de Administrație, aprobată prin Ordin de Ministru: Hotărârile consiliului de administraţie se afişează la avizier şi pe pagina web a unităţii de învăţământ. – Art. 14, alin. 2

alecsandri-iana-malina

foto: Iana Mălina

4 thoughts on “Ce am decis și discutat la ședința de la CNVA – 17 noiembrie 2016

  1. Armasu?Clar, aceleasi practici!Stiam ca lucreaza la ISJ si la CNVA e cu jumatate de norma dupa amiaza.Profesoara?De cand?Dl Ghinghes,degeaba faceti parte din CA!Nu stiti multe!Pacat!

    1. Nu e treaba mea sa fac pe procurorul. Daca aveti cunostinta de situatii ilegale sau imorale, va rog sa mi le semnalati. Nu am cum sa le stiu pe toate. Multumesc!

  2. Am citit comentariul Angelei.Are dreptate!De cand aceasta doamna Armasu este profesoara? Si la Alecsandri a ramas cu jumatate de norma.Din cati profesori sunt la Alecsandri,tocmai ea sa faca parte din echipa de proiect?In ce calitate? A participat la selectie? Ca parca nu era pe lista celor admisi.Si,dumneavoastra,dle Ghinghes,felicitari!Va meritati locul in CA.Dar,mare atentie,ca puteti fi pacalit de „domn” director! Cu mare drag va citesc articolele.

  3. Observ ca se intensifica pe tot soiul de forumuri,persoane cu prenumele Angela sau diverse aluzii / trimiteti la persoana mea! Nu am nimic in comun cu toate astea! Nu pot decat sa ma bucur ca acest prenume este f indragit!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *