Ședința Consiliului Local Bacău din 25 august 2023 (rezumatul proiectelor)

Joi, 24 August 2023 | Bacau | Comenteaza

Mâine, începând cu ora 10:00, Consiliul Local al municipiului Bacău este convocat să se întrunească într-o ședință extraordinară cu patru puncte pe ordinea de zi: două asocieri, introducerea unei taxe de urgență și prelungirea unui contract de concesiune pentru un cabinet medical.

1. punerea la dispoziție către Filarmonica “Mihail Jora” a Teatrului de Vară “Radu Beligan” pentru organizarea mai multor evenimente culturale:
– 25-27 august 2023: Festivalul “Serile Băcăuane”;
– 19 decembrie 2023: concert simfonic de Crăciun;
– 14-15 februarie 2024: Opera “Elixirul Dragostei”;
– 28 aprilie 2024: Concert de Paște.

2. punerea la dispoziție către Asociația Ingenious Drama a sălii mari a Teatrului Municipal Bacovia pentru organizarea ID Fest 2023 în perioada 21-27 august;

Poate ne explică primarul care sunt motivele pentru care această solicitare ajunge pe masa Consiliului Local atât de târziu, la o lună distanță de la data solicitării (24 iulie 2023), în condițiile în care festivalul a început deja, iar în acest interval de timp a convocat alte două ședințe pe 31 iulie și pe 9 august.

3. modificarea HCL 599/2022 privind taxele locale prin completarea Anexei 4 cu o taxă de urgență pentru înscrierea/radierea mijloacelor de transport în valoare de 100 lei/mijloc de transport. Astfel, înregistrarea pe loc a mijloacelor de transport va fi posibilă prin achitarea acestei taxe de urgență.

4. prelungirea duratei prevăzute într-un contract de concesionare încheiat cu doamna Dobândă Aurelia pentru spațiul din str. Miron Costin nr. 70 cu destinația de cabinet medical.

Documentația completă pentru toate proiectele de hotărâre o găsiți aici, în Monitorul Oficial Local.

Vă reamintesc că întâlnirile Consiliului Local sunt publice și au loc la Centrul de Afaceri și Expoziții. Mai precis, în a doua clădire de la dreapta la stânga, la etajul 1. Prin urmare, absolut toate ședințele sunt publice și deschise cetățenilor, deci vă aștept la Centrul de Afaceri și Expoziții. De altfel, acestea sunt transmise live pe pagina de Facebook a municipiului.

Lasa un comentariu