Ședința Consiliului Local Bacău din 9 iulie 2021 (rezumatul proiectelor)

Vineri, 9 Iulie 2021 | Bacau | Comenteaza

O ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Bacău va avea loc astăzi, la Centrul de Afaceri, de la ora 10:00, pe ordinea de zi fiind înscrise 3 proiecte de hotărâre cu caracter urgent.

Primul vizează distribuirea de apă potabilă pe stradă în zilele caniculare, cel de-al doilea se referă la îndeplinirea unei operațiuni cadastrale necesare demarării demersurilor pentru ecologizarea Haldei de Fosfogips, iar cel de-al treilea se referă la introducerea unei taxe pentru bazinul de sărituri în apă destinată altor evenimente decât cele sportive.

Rezumatul proiectelor, așa cum v-am obișnuit:

  • 1. achiziționarea și distribuirea de apă potabilă pentru populația municipiului Bacău, în zilele caniculare cu avertizare meteorologică codificată: alocarea a 10.000 de lei pentru distribuirea în 6 locații:

– Direcția de Asistență Socială a Municipiului Bacău – Str. Ștefan cel Mare nr. 17A;
– Biserica Ortodoxă ”Sf. Neculai” – B-dul. Unirii nr. 4;
– Teatrul Municipal ”Bacovia” Bacău – Str. Iernii nr. 7 ;
– Primăria Municipiului Bacău – Str. Mărășești nr. 6;
– Biserica Ortodoxă ”Sf. Dumitru” – Str. Narciselor nr. 2;
– Primăria Municipiului Bacău – Sediul din Str. Henri Coandă nr. 2.

  • 2. alipirea a trei terenuri din str. Chimiei (Halda de Fosfogips) într-un singur corp de proprietate, pentru demararea procedurilor de ecologizare prin Administrația Fondului pentru Mediu (AFM): 123.170 mp, 30.866 mp, respectiv 5.400 mp;
  • 3. modificarea Anexei 15 din HCL 294/2020 privind aprobarea pe anul 2021 a taxelor locale,  prin introducerea unei taxe care operează în anul 2021 cu privire la închirierea bazinului de sărituri în apă, astfel: taxă închiriere bazin sărituri în apă pentru evenimente, altele decât cele sportive – 409 lei/ora.

Documentația completă pentru toate proiectele de hotărâre o găsiți aici, în Monitorul Oficial Local. Începând cu octombrie 2020, proiectele de hotărâre sunt publicate nu doar în format scanat, ci și în format pdf indexabil.

Vă reamintesc că întâlnirile Consiliului Local sunt publice și au loc la Centrul de Afaceri și Expoziții. Mai precis, în a doua clădire de la dreapta la stânga, la etajul 1. Prin urmare, absolut toate ședințele sunt publice și deschise cetățenilor, deci vă aștept la Centrul de Afaceri și Expoziții!

Ne vedem la ședință!

Lasa un comentariu