Ședința Consiliului Local Bacău din 14 martie 2023 (rezumatul proiectelor)

O ședință extraordinară a Consiliului Local al municipiului Bacău este programată pentru astăzi, începând cu ora 10:00, la Centrul de Afaceri și Expoziții „Mircea Cancicov”. Aceasta cuprinde 6 proiecte pe ordinea de zi:

  • 1. aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2023 al SC Thermoenergy Group SA și mandatarea împuterniciților în AGA în vederea aprobării acestuia:

– venituri: 244,2 milioane lei;
– cheltuieli: 243,4 milioane lei;
=> profit prognozat: 789 mii lei.

  • 2. aprobarea proiectului și a cheltuielilor aferente dotării cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale și a unităților conexe din municipiul Bacău. Acest proiect va fi depus în cadrul PNRR, valorează 42,2 milioane lei și presupune dotarea cu echipamente TIC, mobilier și materiale educaționale sportive.
  • 3. punerea la dispoziție a sălii Teatrului Municipal Bacovia către Colegiul Național de Artă, în perioada 24-25 martie 2023, în vederea organizării Concursului național „Primăvara artelor” – ediția XXIV – secțiunea percuție și instrumente de alamă;
  • 4. punerea la dispoziție a sălii Teatrului Municipal Bacovia către Fundația „Sf. Ioan Bosco”, în zilele de 27-28-29 martie 2023, în vederea organizării spectacolului „Maestrul Vincent”;
  • 5. alocarea a 2.200 de lei către Universitatea „Vasile Alecsandri” în vederea organizării în comun a evenimentului cultural „Sânt douăzeci de ani și încă unul… Remember Yin Yugou”;
  • 6. alocarea a 100.000 lei pentru achiziționarea serviciilor de asistență juridică și reprezentare în dosarele din instanțe dintre municipalitate și SC Central Inn SRL, firma care deține imobilul Hotel Central din incinta Teatrului Municipal Bacovia.

Documentația completă pentru toate proiectele de hotărâre o găsiți aici, în Monitorul Oficial Local.

Vă reamintesc că întâlnirile Consiliului Local sunt publice și au loc la Centrul de Afaceri și Expoziții. Mai precis, în a doua clădire de la dreapta la stânga, la etajul 1. Prin urmare, absolut toate ședințele sunt publice și deschise cetățenilor, deci vă aștept la Centrul de Afaceri și Expoziții. De altfel, acestea sunt transmise live pe pagina de Facebook a municipiului.

consiliul local bacau 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *