Ședința Consiliului Local Bacău din 22 noiembrie 2019 (rezumatul proiectelor)

Joi, 21 Noiembrie 2019 | stiri | Comenteaza

A treia și cu siguranță nu ultima ședință a Consiliului Local Bacău de luna aceasta se va desfășura mâine la Centrul de Afaceri și Expoziții, începând cu ora 10:00, ordinea de zi cuprinzând cele 4 proiecte pentru care primarul nu a reușit să obțină undă verde de 3 ori deja.

Mă refer la noua organigramă a primăriei, modificarea contractului cu SOMA, organigrama Direcției de Asistență Socială și numirea Dianei Marin în fruntea GAL-ului care se va ocupa cu implementarea proiectelor de 7 milioane de euro în zona defavorizată de sud a Bacăului.

  • 1. aprobarea actului adițional nr. 10 la Contractul de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare a Municipiului Bacau, incheiat cu SC Soma SRL, în vederea aplicării principiilor și condițiilor de colectare selectivă;

Așa cum am precizat și ieri după ce am analizat propunerea primarului Necula, proiectul nu ține cont de recomandările din proiectul POCA privind asigurarea managementului performanței și calității, realizat cu fonduri europene, care țintea direct problemele din aparatul de specialitate al Primăriei Bacău.

Organigrama nu e a primarului ca să le facă loc favoriților pe funcții de conducere, ci a instituției care trebuie să livreze proiecte, investiții și servicii publice de calitate pentru cetățeni.

proiect organigrama primaria bacau cosmin necula

  • 3. înlocuirea lui Lucian Bogdănel (fost consilier al primarului) cu Diana Marin (arhitect șef) în AGA Asociației Grup de Acțiune Locală (GAL) “Inovare și Dezvoltare Durabilă” Bacău;
  • 4. aprobarea noii organigrame a Direcției de Asistență Socială.

Documentația completă pentru toate proiectele de hotărâre o găsiți aici. Vă reamintesc că întâlnirile Consiliului Local sunt publice și au loc la Centrul de Afaceri și Expoziții. Mai precis, în a doua clădire de la dreapta la stânga, la etajul 1. Repet, absolut toate ședințele sunt publice și deschise cetățenilor.

Lasa un comentariu