Ședința Consiliului Local Bacău din 13 noiembrie 2020 (rezumatul proiectelor)

Joi, 12 Noiembrie 2020 | Bacau | Comenteaza

Primul referendum local organizat în Bacău este pe cale să fie aprobat mâine, în ședința extraordinară a Consiliului Local Bacău ce este programată să înceapă la ora 10:00, la Centrul de Afaceri și Expoziții. Ca de obicei în acest nou mandat, ședința va fi transmisă live pe paginile municipiului Bacău.

  • 1. organizarea referendumului local, pe 6 decembrie 2020 (odată cu alegerile parlamentare, deci costurile ar fi reduse), în vederea consultării cetățenilor din municipiul Bacău privind două problemele de interes deosebit pentru municipiu:

– prima întrebare: sunteți de acord cu implementarea pe raza municipiului Bacău a unor măsuri suplimentare pentru scăderea numărului de infectări COVID-19?
– a doua întrebare: sunteți de acord cu resistematizarea domeniului public la standarde europene pentru a creea noi spații verzi, parcări și locuri de joacă?

  • 2. rectificarea bugetului local pe anul 2020: alocarea a 489.244 lei pentru organizarea referendumului: 463.125 lei pentru indemnizațiile membrilor birourilor electorale, respectiv 26.119 lei pentru achiziția de liste electorale permanente, tipizate procese verbale și buletine de vot.

Documentația completă pentru toate proiectele de hotărâre o găsiți aici, în Monitorul Oficial Local. Ca titlu de noutate, începând cu această ședință proiectele de hotărâre vor fi publicate nu doar în format scanat, ci și în format pdf indexabil.

Vă reamintesc că întâlnirile Consiliului Local sunt publice și au loc la Centrul de Afaceri și Expoziții. Mai precis, în a doua clădire de la dreapta la stânga, la etajul 1. Prin urmare, absolut toate ședințele sunt publice și deschise cetățenilor, deci vă aștept la Centrul de Afaceri și Expoziții! Altfel se comportă majoritatea aflată la conducere când cetățenii le suflă în ceafă.

Ne vedem la ședință!

Lasa un comentariu