Ședință extraordinară a CLB pentru Ruhr Games 2017

Miercuri, 7 Iunie 2017 | Bacau, stiri, Tineret | 2 comentarii

Azi, de la ora 14:00, primarul a convocat o nouă ședință a Consiliului Local al municipiului Bacău din care fac parte ca independent, ocazionată de aprobarea unui singur proiect înscris pe ordinea de zi. Acesta privește participarea a zeci de tineri din Bacău la festivalul de tineret “Jocurile Ruhr-ului” din Germania.

Singurul proiect supus discuțiilor și votului la ședința de miercuri, 7 iunie 2017:

  • alocarea a 50.000 de lei pentru acoperirea cheltuielilor de transport pentru delegația de tineri băcăuani care vor participa la tabăra internațională de tineret Ruhr Games 2017, festival va avea loc în Germania, în perioada 11-18 iunie 2017.

Delegația municipiului Bacău cuprinde 73 de persoane, 50 dintre tineri fiind selectați astă-iarnă în urma apelului pe care l-am lansat în colaborare cu AJF Bacău. Este un proiect în care m-am implicat cu mare plăcere și mă bucur că am putut pune umărul astfel încât această oportunitate de care beneficiază zeci de tineri băcăuani să prindă contur.

Le mulțumesc pe această cale lui Vlad Popovici și lui Gabriel Postolache pentru implicare! Iar tinerilor și sportivilor nu pot decât să le urez drum bun și distracție plăcută. Să reprezentați cu brio Bacăul și implicit România acolo! :)

—————————–

Documentația completă a proiectului de hotărâre o găsiți aici. Vă reamintesc că întâlnirile Consiliului Local sunt publice și au loc la Centrul de Afaceri și Expoziții. Mai precis, în a doua clădire de la dreapta la stânga, la etajul 1. Repet, absolut toate ședințele sunt publice și deschise cetățenilor. Ședințele comisiilor au avut loc ieri.

P.S.: din păcate, nu voi putea fi prezent la ședință întrucât sunt la București, unde susțin examenele finale pentru masterul în Managementul Organizațiilor și Serviciilor Publice pe care îl urmez începând cu toamna anului 2015.

ruhr-games

2 comentarii la “Ședință extraordinară a CLB pentru Ruhr Games 2017”

  1. Corina 8 Iunie 2017 at 22:54 Permalink

    Drum bun! :)


Lasa un comentariu