Ședința online a Consiliului Local Bacău din 15 martie 2021 (rezumatul proiectelor)

Luni, 15 Martie 2021 | Bacau | Comenteaza

Astăzi, începând cu ora 10:00, pe platforma Zoom va avea loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Bacău, convocată pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice necesare desfășurării a 3 proiecte cu finanțare europeană ce vizează Centrul Bugetar Creșe al municipiului Bacău. 

  • 01. modificarea HCL 194/2020 prin care a fost aprobată participarea Centrului Bugetar Creșe Bacău ca partener 3 în cadrul proiectului ”Măsuri de stimulare a personalului din domeniul sănătății aflat în prima linie de luptă cu noul coronavirus” și alocarea sumei de 13.125 lei reprezentând cota de cofinanțare a Centrului Bugetar Creșe Bacău ca partener 3 în cadrul parteneriatului;
  • 02. modificarea Organigramei și Statului de Funcții ale Centrului Bugetar Creșe Bacău prin suplimentarea acesteia cu 5 posturi în contextul desfășurării proiectelor cu finanțare europeană prin POCU în valoare de 1.800.000 euro: ”Dezvoltarea antepreșcolară prin educație” și ”Primii pași spre educație”.

Documentația completă pentru toate proiectele de hotărâre o găsiți aici, în Monitorul Oficial Local. Începând cu octombrie 2020, proiectele de hotărâre sunt publicate nu doar în format scanat, ci și în format pdf indexabil.

sala sedinte consiliul local bacau centrul de afaceri

Lasa un comentariu