Sharam feat. Anousheh Khalili – Don’t Say A Word (Sharam’s Own Remix)

Luni, 4 Ianuarie 2010 | muzica, Radio Deea | 1 comentariu

Sharam sau Sharam Tayebi (numele real) a fost pana nu demult jumatea proiectului Deep Dish, cealalta fiind Ali “Dubfire”. Sharam a avut un succes exraordinar cu hiturile “Party All The Time” si “The One”, ambele fiind remixate de multi dji si facand parte din cele mai importante clasamente ale posturilor de radio dance din intreaga lume

2009 a fost anul in care Sharam a lansat “Get Wild“, primul album din cariera solo care contine single-uri conoscute precum The One (feat. Daniel Bedingfield), She Came Along (feat. Kid Cudi), Get Wild, Be The Change (feat. Anousheh Khalili), Texi si multe altele.

Cel mai recent single al lui Sharam se numeste Don’t Say A Word si este extras de pe acelasi album Get Wild. Melodia Don’t Say A Word beneficiaza de vocea exceptionala a cantaretei Anousheh Khalili si a fost lansata in data de 30 decembrie 2009 la DCI Records. Sharam’s Own Remix este varianta care imi place cel mai mult si va invit sa o ascultati! Mie mi se pare ca aceasta piesa este perfecta! Auditie placuta!

Sharam feat. Anousheh Khalili – Don’t Say A Word (Sharam’s Own Remix)

1 comentariu la “Sharam feat. Anousheh Khalili – Don’t Say A Word (Sharam’s Own Remix)”

  1. 1acolo 4 Ianuarie 2010 at 20:44 Permalink

    bv Kristofer 🙂 numai muzica buna uploadezi 😉


Lasa un comentariu