Sindromul inaugurarilor pe bucatele

Duminica, 17 Iulie 2011 | Bacau, foto, Pareri personale, stiri | 3 comentarii

Dupa modelul Boc, prim-ministrul care taie panglica la fiecare 10 km de autostrada construiti, Romeo Stavarache, primarul mun. Bacau, a inaugurat astazi pasarela de pe strada Garii, cea care trece pe deasupra pasajului subteran ce urmeaza a fi dat in folosinta nu se stie cand, insa cat mai aproape de alegerile locale de la anul.

Pasarelele si lucrarile din zona pasajului fac parte dintr-un singur proiect, iar eu vad oportuna si de bun simt o singura inaugurare. Prin pasaj nu se circula, acesta fiind obiectivul principal al lucrarii, insa proiectul deja “se bucura” de doua evenimente la care a fost prezenta toata mass-media si de la care s-a relatat punand in fata verbul a inaugura.

In decembrie a fost sarbatorita finalizarea tunelului pasajului. Astazi, redeschiderea traficului pe strada Garii. Urmeaza terminarea trotuarelor, inaugurarea celeilalte pasarele, montarea lampilor de iluminat si, poate inainte cu o saptamana de startul campaniei electorale din 2012, deschiderea traficului pe celebrul pasaj rutier. Odata cu acestea sa nu uitam materialele publicatiilor de partid. Vreo 100 la numar. La materiale ma refer.

Poate ca sunt prea rautacios. Cu bune, cu rele, sa ne bucuram ca s-a mai pus o caramida la decongestionarea traficului rutier in oras.

Foto via Aghiuta

3 comentarii la “Sindromul inaugurarilor pe bucatele”

  1. M 17 Iulie 2011 at 19:16 Permalink

    Ar trebui sa taiem si noi panglica de cate ori traversam strada sau de cate ori intram in magazin…

  2. @Silviu 18 Iulie 2011 at 00:09 Permalink

    Eu am inteles ca pana la sfarsitul verii vor sa-l dea in folosinta . Asa e ?

  3. radu 19 Iulie 2011 at 10:41 Permalink

    . in pnl bacau daca n ai banu , n ai o afacere ramai sclavete de partid


Lasa un comentariu