Sofa Sexgate. El ca el, dar ea?

Sambata, 14 August 2010 | Pareri personale | 1 comentariu

De cateve ore circula pe internet o presupusa inregistrare audio in care secretarul general al PNL Mihai Balasescu vorbeste cu fosta lui iubita. Aceasta i-ar reprosa politicianului ca ar fi intretinut relatii sexuale cu alte femei, una dintre ele petrecandu-se chiar pe canapeaua din biroul presedintelui de partid, Crin Antonescu.

Te mai întreb un lucru, dar zi-mi sincer, tu chiar ai fost cu ea în birou la Crin?
Pe canapeaua lui Crin, da
Pe canapeaua lui Crin?!
Da
Te-ai f… cu ea pe canapeaua lui Crin?
Da
Şi nu ţi-a fost un pic ruşine?
Mie?! De ce?!
Păi, totuşi, e preşedintele, te duci cu oricine acolo să te f…?!

Acum nu stiu daca inregistrarea e reala, dar daca ar fi, un lucru este cert: aceasta fosta iubita a lui Balasescu este o coarda. Singura persoana care ar fi putut sa dea presei o intregistrare este ea. Asa s-a razbunat ea pe politician. Pun pariu ca tipa este o pipita care cauta numai oameni influenti si cu bani.

La telefon politicianul ii recunoaste femeii ca are relatii cu altele si ca nu-i sta capul la o relatie serioasa. Ea stie asta si din acest motiv nu comenteaza nimic cand Balasescu spune ca da, am fost cu aia acolo, cu cealalta acolo. El isi asuma aceste relatii ceva in genul “da, care-i problema, si relatia noastra e la fel si stii prea bine asta. Stai cu mine pentru bani si eu stau cu tine ca vreau stii tu ce.”

Totusi, Balasescu ar fi putut sa o duca in alta parte, nu in biroul lui Crin. Probabil la baza sta o fantezie. Acum baietii de la partid au treaba: cauta alta canapea pentru Crin.

1 comentariu la “Sofa Sexgate. El ca el, dar ea?”

  1. Prieten de-al lui Crin 14 August 2010 at 18:24 Permalink

    Sofa Sexgate :)) Nebun mai esti.


Lasa un comentariu