Sondaje locale manipulatoare în paralel cu festivalul ordonanțelor

Marti, 4 Februarie 2020 | Bacau, Politica | 1 comentariu

Două lucruri după ziua de azi.

1. Un sondaj manipulator, comandat de USL – filiala Bacău (Benea+Palăr), arată că cei doi candidați ai PSD, adică Lucian Șova și Cosmin Necula (acesta din urmă detașat la Pro România) ar avea 29 și 15%, adică 44% împreună, după 4 ani de dezastru pesedist la cârma municipiului și 30 la cârma județului.

Iar ca fenta să fie tentantă pentru liberali, l-au pus pe colegul consilier Daniel Miclăuș (care a anunțat în nenumărate rânduri că nu candidează – pare-mi-se că din cauza lipsei de susținere a multor colegi de-ai săi) pe primul loc în sondaj, cu 33%. Și, uite așa, candidații PSD+PNL ar avea deja aproape 80%, asta vrea să ne spună acest sondaj mincinos, cică realizat de Avangarde-ul lui Pieleanu.

Dacă așa aveți voi impresia că aveți de gând să descurajați băcăuanii, să opriți tăvălugul ce va veni și să le retezați băcăuanilor speranțele și implicit șansele de recuperare a comunității din ghearele grupurilor de interese, înseamnă că trăiți pe altă planetă. Oamenii nu mai pot fi păcăliți, mai ales cu astfel de sondaje fabricate la partid. Altă încercare!

2. 24 de ordonanțe de urgență într-o singură zi, nedezbătute, neînsoțite de avize ale CES, unele dintre ele cu efecte imense în societate (precum cea privind pasul făcut pentru privatizarea sănătății sau cea privind transportul elevilor).

PNL-iștii fac exact pe dos față de ceea ce au cântat și au promis înainte de a prelua guvernarea. Credeam cu toții că epoca legilor și deciziilor heirupiste, adoptate fără consultare, a apus odată cu demiterea guvernelor Dragnea?

Este cel mai bun exemplu că lupul își schimbă părul, dar năravul, ba, atunci când vorbim de aceleași partide vechi, tradiționale, puternic influențate de baroniada din teritoriu. O altă marți neagră pentru democrație, asta trăim.

1 comentariu la “Sondaje locale manipulatoare în paralel cu festivalul ordonanțelor”

  1. Kros 5 Februarie 2020 at 15:15 Permalink

    Cred ca sunt reale sondajele.Daca Necula are 15%,cred ca este pragul minim la care poate ajunge un rpimar in functie.Sova sta bine deoarece in mandatul sau de ministru al transporturilor sa lansat centura si chiar sa facut treaba in acea perioada si nu sunt PSD -ist.
    Cei drept ca ma asteptam sa stati mai bine in sondaje,dar cu siguranta ca inca nu treceti de pragul de 10%.
    Miclaus mi se pare ca are cam multe procente.La infumurarea pe care o are nu ar trebui sa depaseasca 20%.


Lasa un comentariu