Archive | Sondaje

O consultare interesantă: care sunt prioritățile orașului Bacău?

Miercuri, 23 Ianuarie 2019 | Bacau, Sondaje | 1 comentariu

bacau pot

Zilele acestea, Banca Mondială, în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România (FZMAUR) și cu sprijinul autorităților publice subnaționale (mâna sus cine știe ce ar putea să însemne asta), a identificat o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru București și cele 40 de reședințe de județ din România. Mai mult >>

Votați Miss și Mister Popularitate Ferdinand 2018

Sambata, 6 Octombrie 2018 | Sondaje, Tineret | 12 comentarii

balul bobocilor ferdinand 2018

Pe 19 octombrie, începând cu ora 16:00, la Teatrul de Vară “Radu Beligan” are loc ediția 2018 a Balului bobocilor al Colegiului Național “Ferdinand I” din Bacău. Organizat de elevii claselor a XII-a, balul din acest an școlar are tema “I think I saw you on TV” și aliniază în competiție 14 fete și băieți, deci 7 perechi de boboci. Mai mult >>

Un mic sondaj: Aţi vota o iniţiativă politică nouă, locală?

Luni, 19 Octombrie 2015 | Bacau, Politica, Sondaje | 1 comentariu

bacau 2016

Într-un interviu pe care l-a acordat zilele trecute jurnalistului Dan Tapalagă de la HotNews, Nicuşor Dan (USB), candidatul la Primăria Bucureşti preferat de societatea civilă şi de toţi cei care s-au săturat de corupţie, de proasta administrare a banului public şi de blaturile dintre partidele tradiţionale, a menţionat de mai multe ori Bacăul la capitolul mişcări politice noi. Mai mult >>

Votati Miss și Mister Popularitate Vrănceanu 2014

Miercuri, 1 Octombrie 2014 | foto, Sondaje | 27 comentarii

miss mister popularitate vranceanu

Pe 17 octombrie, Casa de Cultură “Vasile Alecsandri” găzduiește Balul Bobocilor al Colegiului Național “Gheorghe Vrănceanu”.

Dacă joia trecută am fost la preselecții și sâmbătă am fotografiat cele 10 perechi selectate în concurs de elevii clasei a XII-a C, organizatori ai balului de anul acesta, azi demarez ceea ce mulți așteaptă de câteva zile bune: votarea pentru titlurile de Miss și Mister Popularitate Vrănceanu 2014. Mai mult >>

Până când va ține asfaltul aruncat pe străzi în această vară?

Joi, 25 Iulie 2013 | Bacau, Pareri personale, Sondaje | 12 comentarii

asfaltari in bacau 2013-3

Văd că a devenit o tradiție pentru municipalitatea băcăuană să asfalteze aproape anual străzile din oraș, de parcă nu s-ar fi inventat un bitum și o tehnologie care să reziste peste iarnă. Veți spune că sunt răutacios și caut nod în papură, dar gândiți-vă că niște bani în plus și o treabă facută pe termen lung ne-ar scuti de cheltuieli dese. Mai mult >>

Cine vă doriți să câștige Finala Eurovision România 2013?

Miercuri, 6 Martie 2013 | muzica, Sondaje | 4 comentarii

IMG_4748

Sâmbătă, 9 martie 2013, vom afla care este artistul sau trupa care ne va reprezenta anul acesta în finala europeană Eurovision ce are loc în Suedia, la Malmo. 12 nume se bat pentru câștigarea selecției naționale care, iată, după preselecțiile zonale și cele două semifinale, a ajuns în ultima etapă.

Pentru că anul acesta sunt blogger oficial al Eurovision România, voi face live blogging de la finală direct din mijlocul bătăliei finale de sâmbătă. Adică din platourile TVR. Am mai făcut acest lucru la semifinale. Sesiunile de live blogging le puteți accesa aici (semifinala 1) și aici (semifinala 2). Mai mult >>

Monumentul dragostei

Vineri, 7 Ianuarie 2011 | Bacau, Sondaje, stiri | 3 comentarii

“Inimosul” George de la Inima Bacaului vrea sa amplaseze in Bacau un monument al iubirii unde cuplurile vor putea sa isi faca legaminte de dragoste. Banuiesc ca vrea sa il inaugureze in februarie, in preajma Valentine’s Day.

Pana atunci el desfasoara un sondaj pe blogurile bacauane cu privire la locatia acestui monument: Insula de Agrement, Parcul Cancicov, Parcul Catedralei, Parcul Trandafirilor sau Parcul Bacovia. Eu am votat pentru Parcul Cancicov. Puteti afla mai multe detalii pe InimaBacaului.ro. Proiectul este sustinut si promovat de Divanul Ad-Blog.

 

Votati Miss Popularitate Alecsandri 2010

Miercuri, 10 Noiembrie 2010 | Bacau, Sondaje | 371 comentarii

Editia din acest an a Balului Bobocilor de la Colegiul National “Vasile Alecsandri” din Bacau va avea loc pe 26 noiembrie 2010, unde in alta parte decat la Casa de Cultura ce poarta acelasi nume.

Din pacate, in acest an se intrec doar fetele, 10 la numar, deci se organizeaza doar concursul de Miss Boboc. Voi aveti ocazia sa va sustineti favorita votand-o in concursul pentru Miss Popularitate pana pe 25 noiembrie 2010 inclusiv. Repet, votul acesta va decide cea mai populara boboaca din liceu.

Un IP poate vota o singura data. Cea care castiga Miss Popularitate poate castiga la bal si alte premii. Jos avem un poll si galeria foto cu cele 10 fete participante. Succes!

Votati Miss si Mister Popularitate Ferdinand 2010

Joi, 21 Octombrie 2010 | Bacau, Sondaje | 221 comentarii

Update (05.11.2010, 1:03 AM): Votarea s-a incheiat. Va astept la bal sa aflati castigatorul.

Pe 5 noiembrie 2010 Casa de Cultura “Vasile Alecsandri” va gazdui Balul Bobocilor de la Colegiul National “Ferdinand I” Bacau. Spectacolul va incepe la ora 16:00 si va include mult asteptatele si disputatele concursuri de Miss si Mister Boboc 2010.

Anul acesta premiile pentru Miss si Mister Popularitate Ferdinand 2010 se vor decide in urma unui vot, aici, pe blog. Avem doua poll-uri, primul pentru miss, al doilea pentru mister. In slide-uri de mai jos gasiti fotografii si detalii cu fiecare concurent. Va puteti vota favoritii pana pe 4 noiembrie (inclusiv).

Va rog sa nu incercati sa trisati deoarece va pierdeti timpul! Un IP are dreptul sa voteze o singura data.

Miss popularitate Ferdinand 2010
Mister popularitate Ferdinand 2010

Locatii cu specific latino in Bacau

Marti, 9 Martie 2010 | Bacau, Pareri personale, Sondaje | 4 comentarii

Banuiesc ca multora dintre voi va plac petrecerile in puteti asculta muzica latino si in care puteti vedea dansuri cu acelasi specific si de ce nu, sa dansati pe ritmurile acestui gen. Cel putin eu sunt fascinat de piesele dance care au sunete de conga, acel instrument african caracteristic genului latino. Acestea ma fac sa ma ridic de pe scaun si sa dansez.

In ciuda faptului ca avem zeci de cluburi si pub-uri, din cate stiu in Bacau nu exista nici un local care sa promoveze specificul latino. Si cunosc multe persoane care si-ar dori sa danseze pe ritmuri latino. Dupa parerea mea, o locatie cu specific de acest gen trebuie sa respecte regula de aur pe care se bazeaza muzica latino, si anume ca aceasta trebuie dansata, deci e nevoie si de dansatori care sa stie ce presupune un dans latino.

Voua va plac petrecerile latino? Ati dori ca acest gen sa fie promovat si in orasul Bacau?