Sorin Oprescu in Bacau (foto + video)

Sorin Oprescu a fost astazi in vizita in Bacau in calitate de candidat la Presedintia Romaniei. „Doctorul” s-a intalnit dimineata cu bacauanii, iar de la ora 12:30 a sustinut o conferinta de presa la Casa de Cultura „Vasile Alecsandri”. El a vorbit despre aceleasi lucruri pe care le spune in ultima perioada la televizor. Ca fapt divers tin sa va spun ca Oprescu a venit la Bacau cu un Audi A8 W12, iar oamenii din stafful lui cu un BMW X6. Vremuri grele!

Expresiv, politicos cu presa si elegant in exprimare, Oprescu este un subiect numai bun de fotografiat si filmat. Daca e bun de presedinte al Romaniei? Acest lucru urmeaza sa il demonstreze in campania electorala care va incepe vinerea viitoare.

Pana atunci puteti vedea 14 fotografii si un video, toate realizate astazi, in timpul vizitei la Bacau.


9 thoughts on “Sorin Oprescu in Bacau (foto + video)

  1. Oprescu arata si bine si le si zice bine, il votez presedinte. Din cele citite pe http://www.sorinoprescu.ro cat si din apartitiile tv, tot urmarindu-i miscarile, imi dau seama ca este un om discret, bucurestenii l-au cam luat in bardaca, dar se vedea ca erau carcotasii platiti sa activeze pe site-urile de specialitate. Succes, Oprescu, esti barbat adevarat, sa-ti traiasca si familia si cine vrei tu, bafta la prezidentiale

  2. Pff ca ma enerveaza , ca toti cand se apropie campania electorala se apuca sa faca " minuni " .
    Atunci cand mergem sa votam cred ca tre sa luam in consideratie tot ce a facut el pe tot parcursul vietii lui ca si politician , nu numai intr-un interval scurt de timp . Bine , acum nu ma refer neaparat la Sorin Opresc , vorbesc in general 😀

  3. Imi place de Oprescu si ii urez succes in campania electorala.Poate k am sa-l votez…asta ramane de vazut..

  4. Sorin Oprescu este singurul care mai poate aduce ceva bun in tara asta si trebuie sa-l votam cu totii pentru o Romania mai buna!

  5. Nu vad alta solutie pentru Romania alta decat Oprescu. Sunt bucuresteanca si stiu ca toate prostiile din massmedia ca nu a facut si nu a dres la primarie sunt niste bullshituri. Omul asta chiar a facut in Bucuresti, intr-un an, cat nu a facut Videanu in tot mandatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *