Spectacol de deschidere a sarbatorilor de iarna la Bacau

Miercuri, 5 Decembrie 2007 | Bacau, foto | 4 comentarii

Astazi, de la ora 17:30 in fata la Hotel Moldova(langa Parcul Trandarifilor) un spectacol care da startul evenimentelor care vor avea loc de-a lungul lunii decembrie.

Cateva fotografii si un film mai jos!

Astazi la ora 18:00 s-a aprins bradul de Craciun din fata hotelului Moldova.
Conform Primariei Bacau, programul poarta numele de “Aprinderea Bradului de Craciun” si presupune doua concertari: Simona Nae si Aurel Moldoveanu. Evenimentul este o traditie spun ei, veche de trei ani.
In deschidere au cantat grupuri de copii de la Palatul Copiilor, continuand cu aprinderea bradului si terminand cu concertarile.

Municipalitatea băcăuană pregăteşte mai multe surprize copiilor, printre care sosirea lui Moş Crăciun într-o caleaşcă trasă de cai. Bradul împodobit cu mii de beculeţe măsoară aproape 20 de metri şi a fost adus de la Ocolul Silvic Târgu Ocna.

Pe un vant puternic si o ploaie mocaneasca acompaniate de un mare frig, am iesit din casa si m-am dus sa surprind evenimentele. Umbrela mi s-a rupt si m-am udat (sunt o multime de balti pe centru), dar am reusit sa surprind imaginile dorite.

Update: Nu pot pune filmul in aceasta seara, am mici probleme cu pregatirea lui. Maine va promit ca il pun!

avand in vedere frigul de afara, a fost ceva lume

Atmosfera de pe scena

3,2,1 – Iata bradul de Craciun!

Toti au crut poze cu bradul…

Privire de ansamblu

Bradul din fata Prefecturii inca nu s-a aprins

4 comentarii la “Spectacol de deschidere a sarbatorilor de iarna la Bacau”

 1. One 6 Decembrie 2007 at 13:40 Permalink

  aparatul asta cu care tot te lauzi tu face poze extrem de slabe calitativ. nu vad diferenta dintre pozele facute cu telefonul si cele cu aparatul :)

 2. kristofer93 7 Decembrie 2007 at 11:03 Permalink

  Presupun ca este printre primele articole pe care le vizionezi.

  1.Afara ploua

  2.Era ceata

  3.Batea vantul

  4.Aparatul imi era ud

  5.Nu mai aveam baterii, puterea de focalizare scade

 3. tzopescu 7 Decembrie 2007 at 12:34 Permalink

  Nu cred ca tine numai de asta…totusi daca e un aparat bun ori te lasa sa configurezi manual setarile ori are presetari pentru mediul in care fotografiezi (noapte, ploaie, lumina slaba etc)
  Oricum sunt primele imagini cu ornamentele de craciun din Bacau de anul acesta pe care l-am gasit postate pe net si pt asta felicitari.)
  Daca imi permite timpul am sa iti trimit o fotografie realizata in conditii similare pentru comparatie…(facuta cu o camera destul de modesta zic eu fuji A820 – iar eu zic ca sunt cel mult amator in tehnica fotografica)

 4. tzopescu 7 Decembrie 2007 at 12:36 Permalink

  P.S. …astept filmul :)


Lasa un comentariu