Spectacol sarac de revelion in Bacau

Miercuri, 30 Decembrie 2009 | Bacau, Pareri personale, stiri | 12 comentarii

Bugetul pentru manifestarile dedicate trecerii in 2010 in Bacau este de doar 90 000 lei, jumatate fata de anul trecut. Spectacolul de revelion se va tine in piateta Casei de Cultura “Vasile Alecsandri”, cunoscuta si sub numele de Piata Tricolorului si va incepe la ora 22:00.


Vor concerta:
 • Maria Tataru
 • Maria Salaru
 • Mariana Lungu
 • Anton Achitei

Va spun sincer ca daca nu as avea unde sa fac revelionul as sta acasa si nu m-as duce in centru din simplul motiv ca programul muzical este foarte sarac. Acesta cuprinde doar muzica populara si nu include nici macar un artist cunoscut.

12 comentarii la “Spectacol sarac de revelion in Bacau”

 1. anca 30 Decembrie 2009 at 14:50 Permalink

  nici macar nu am auzit de cei 4 …:|

 2. 1acolo 30 Decembrie 2009 at 15:35 Permalink

  de unde bani frate 😐

 3. Dianna 30 Decembrie 2009 at 15:59 Permalink

  Cunosc artistii..dar nu sunt pe masura asteptarilor. Iau destul de multi bani, pentru nimic.
  Tineretul prefera petrecerile, iar adultii vor sta acasa in jurul mesei de revelion…

 4. alex mazilu 30 Decembrie 2009 at 17:24 Permalink

  Un an mai bun si multa inspiratie K.;) !
  Sa ne fie mai bine !
  La multi ani !
  😉

 5. Anonymous 30 Decembrie 2009 at 21:40 Permalink

  trist

 6. veve 30 Decembrie 2009 at 22:38 Permalink

  vai de jalnic :)))

 7. tudor 31 Decembrie 2009 at 22:32 Permalink

  A. Achitei, probabil singurul interpret de muzica populara din zona Bacaului cunoscut la nivel national. Il mai puteti zari pe strada prin zona centrala a orasului cu inconfundabila lui caciula de blana de oaie. El cu siguranta merita invitat la un asemenea spectacol. In rest…FORZZA STAVARACHE, doar pe el l-ati votat, nu…?!?!

 8. Cer albastru 4 Ianuarie 2010 at 11:14 Permalink

  diana si tudor sunteti niste ignoranti.De asta v-am scris prenumele cu litera mica.Nu va mai faceti de ras aratandu-va incultura.Daca voua nu va place este treaba voastra"de-gustibus-not-discutandum" adica gusturile nu se discuta daca intelegeti un dicton latin.Dovada este ca piata a fost plina ochi iar bacauanii s-au distrat pe cinste.care-i prbl. ta? Ca au cantat artistii bacaului cu care ne mandrim ca ne duc numele in lume,si traditia-singura generatoare de cultura si arta? Dar ce va spun eu voua care umblati cu buricul si curul gol.Caciula de oaie a lui Anton Achitei este simbol al romanismului nu blugii tai jegosi.

 9. Lucretiu Patrascanu 4 Ianuarie 2010 at 11:19 Permalink

  tudor si diana, lasati fitzele ,fratilor si mai aflati si voi de la tv.ca Maria Salaru este mandria Bacaului pentru ce a facut pentru copii nostri."Boboceii" si "Floricelele" sunt rodul muncii,rabdarii si tenacitatii dansei.Copilul meu nu ajungea la atatea televiziuni daca nu era d-sa.Asa ca, gura!!! ca ma enervati.

 10. Nea Vasile 4 Ianuarie 2010 at 11:26 Permalink

  Kristofer, mamica… Na ca n-ai avut dreptate.Ce mama, daca nu mai suntem tineri ne scoateti de-acuma la "hat"? adica ne dati afara din oras? Tu nu ai parinti? Pai puiule, mai intai faceti si voi ce am facut noi la varsta voastra si nu va mai plangeti ca e greu de munca si asteptati sa va pice totul usor. Nu se poate mama! Puneti 'osul" la treaba.Iar programul de sarbatori si orasul a fost foarte frumos la banii care s-au alocat.Iar tui, daca au avut bani sa petreci in alta parte chiar n-ai dreptul sa te plangi. Eu n-am avut, am fost cu familia in centru si am jucat la sarbe ca la tinerete.Na!

 11. Ruxandra 4 Ianuarie 2010 at 11:30 Permalink

  Da, da, diana ..tineretul prefera petrecerile ca numai asta stie:fitze,tzatze,manele,dat din cur si din buric.Asta e cultura tinerilor care nu citesc, nu se informeaza din surse obiective asupra valorilo culturale, dar mai ales nu muncesc ca trudesc "babacii" Rusinica la obraz!

 12. Anonymous 4 Ianuarie 2010 at 21:10 Permalink

  cine sunt aiai fratele meu crek io protit primarul hai ca va dau 50 de lei fiecare veniti si cantati:))


Lasa un comentariu