Foto: Spectacole UNATC la ID Fest

Joi, 17 Iulie 2014 | Bacau, foto | Comenteaza

De-a lungul ultimilor ani, Ingenious Drama Festival a fost gazda multor spectacole de absolvire de la UNATC (Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București). Ieri am fost să văd primele spectacole de la ID Fest 2014, ambele susținute de studenți ai UNATC.

Prima piesă a început după ora 17:00 și a fost nimic altceva decăt o punere în scenă a operei lui Tudor Mușatescu “Visul unei nopți de iarnă“. Distribuție: Maria – Ana-Bianca Tudorica, Alexandru – Eranio Petruska, Elvira – Diana Mereu, Manole – Vasile Revnic, Natalia – Ana-Maria Turcu, Panait – Adrian Georgescu, Milica – Tudor Morar, Fanta – Ioana Calin. Vă spun sincer că până ieri nu văzusem “Visul unei nopți de iarnă”, așa că nu am cu ce să compar spectacolul absolvenților de la UNATC. În schimb, pot spune că actorii s-au potrivit bine cu rolurile alese.

Decalat cu o oră din cauza întârzierilor de la prima piesă din program, spectacolul docu-dramă “Vest – Est” a stârnit aplauze necontenite nu doar la finalul reprezentației, ci și între actele spectacolului. Protagoniști: George Piștereanu (din “Eu când vreau să fluier, fluier” și “Loverboy”), Vlad Drăgulin, Daniel Ionescu și Ștefan Pavel. O oră savuroasă pe scena Teatrului Bacovia!

Lasa un comentariu