Sporturile nautice pe litoralul romanesc

Vineri, 30 Iulie 2010 | Pareri personale | 2 comentarii

Saptamana trecuta am fost intr-o mica vacanta pe litoralul romanesc, pentru Liberty Parade. Cum stateam eu la plaja ce ma gandesc la un moment dat: ia sa ma dau cu banana gonflabila. M-am dus la singurii tipi care se ocupau cu sporturile nautice pe toata plaja din Saturn. Ok, costa 10 lei de persoana. Cand? “Pai stati sa vedeti ca abia peste jumatate de ora se poate ca eu sunt unul singur aici si ca sa tragem banana trebuie cel putin doi oameni si pe deasupra mai avem doua persoane care vor cu skijet-ul.”

Incepeam sa imi pun intrebari, unele destul de logice. Adica arunci banana in apa, se pun oamenii pe ea si tu pornesti motorul barcii care ne tracteaza pe noi. De ce doi? Dar de ce trebuie sa fie supervizat omul care foloseste skijet-ul de doua persoane? Sau trebuie sa ne faci si noua contract cum i-ai facut celui care se da cu skijet-ul acum? Da, ati auzit bine. La mare in Romanica daca vrei skijet 10 minute faci contract de doua pagini, cu proces verbal si alte cacaturi.

La sfarsitul lunii iunie am fost pe litoralul turcesc. Am incercat sporturile nautice de la Mediterana si anul asta dar si in anii trecuti. Ce pot sa va spun este ca acolo nu conta cum vreau si cand vreau, numai sa imi ia banii. Unde mai pui ca am si negociat tariful, chiar destul de mult. Ce contract, ce proces verbal, ce minute de asteptare? Banii si go!

Auzi la ei, contract de doua pagini pentru 10 minute de skijet, pe plaja din Saturn.

2 comentarii la “Sporturile nautice pe litoralul romanesc”

  1. TipuldinUmbra 30 Iulie 2010 at 11:44 Permalink

    asta-i diferenta..

  2. Anonymous 30 Iulie 2010 at 23:06 Permalink

    daca-ti rupi gatul, sa nu intre ei la belea. cred ca asta-i motivul. ai citit contractul?


Lasa un comentariu