Spre Bucuresti

La 10:00 am plecat dim Gara Bacau spre Bucuresti, cu trenul R652, daca nu ma insel. In ultima perioada acest tren a fost tras de noile si ravnitele locomotive Phoenix construite de Softronic. Sunt catchy, puternice, dar n-am avut norocul sa fotografiez una dintre ele astazi. Toti trainspotterii romani vor sa o pozeze.

Rapidul asta face 5 ore pana la Bucuresti. In Romania faci 300 de kilometri in 5 ore pe calea ferata, in Turcia vreo 5-600, iar in vest vreo 800 pe putin. Suntem buni. Mda, sunt un rautacios si am pretentii.

Am uitat sa va spun ce fac la Bucuresti pana duminica. Merg la Adunarea Generala a Consiliului National al Elevilor. Se vor face alegeri pentru Biroul Executiv pe tara, vom dezbate noua Lege a Educatiei (da, fara rost, dupa publicarea ei in Monitorul Oficial, etc. Va voi tine la curent.

5 thoughts on “Spre Bucuresti

  1. lasa ca anu asta faci si tu 18 ani :> si intri in rand cu lumea si`ti da tactu bemweul pana la bucuresti … ca trenurile sunt jegoase si sub orice critica 😉 si nu mai faci 5 ore … faci si u vreo 3 – 4 … dar in bemweu 😉

  2. 🙂 deci nu pot sa vad atata prostie adunata la un loc:)) asa e ROMANUL, invidia ucide, doare, inginerul ia calculeaza Raza la patrat a patratului. ca poate atata vezi doar patritica ta, daca ai munci si tu poate ai avea bmwul ala. 3,5 ore se fac pana in bucuresti cu o skoda 101 cp. daca muncesti, pui osul la treaba ai satisfactii.nu ca ii iau aparare lui kristofer, dar daca tragi tare iti vin si inapoi satisfactiile muncii tale, poate omu are nopti nedormite.fiecare are o personalitate.;)

  3. poate tu ai un noroc de care foarte multi mai destepti ca tine nu l-au avut , un sut in cur un salt inaine , te-ai nascut intr-un mediu propice in care ai putut sa te propulsezi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *