Au adus și lăsat Stadionul Municipal în paragină, iar acum vor să îl dărâme folosind proiecte fanteziste și schițe furate din Danemarca

Luni, 17 Februarie 2020 | Bacau | Comenteaza

De mai bine de 6 ani și jumătate, Stadionul Municipal din Bacău stă închis, timp în care ne-au fost anunțate o grămadă de promisiuni, schițe fanteziste, dar și câteva povești cu investori miliardari. Pot număra pe degetele de la ambele mâini dățile în care am fost mințit prin răspunsurile pe care le-am primit la solicitările adresate de mine în Consiliul Local referitoare la lucrările de reabilitare a stadionului.

Am ajuns în 2020, an electoral, iar domnii care au deținut până acum frăiele administrației publice locale sunt nevoiți să își împacheteze (din nou) incompetența în proiecte nu doar fanteziste, ci și contrare interesului public și dorințelor locuitorilor.

De exemplu, astăzi a fost anunțată o propunere a Consiliului Județean Bacău, controlat cu mână forte prin interpuși de alergătorul Dragoș Benea, care ar vrea să propună municipiului să pună stadionul la pământ și să amenajeze un “parc atletic”, în condițiile în care la 200 de metri există o sală de atletism în care se țin târguri cu haine.

Pe deasupra, ca să vă dați seama cât de mare e păcăleala din spatele acestui anunț pur electoral și inoportun, proiectul nu este prevăzut cu finanțare în bugetul pe anul acesta al Consiliului Județean, iar desenele comunicate presei sunt furate de la casa de arhitectură Keingart, cea care a pus în practică un proiect asemănător în orașul Odense din Danemarca (link aici).

De fapt, toată această poveste este una prin care pesediștii încearcă să facă publicul băcăuan să dea uitării faptul că în ultimii 4 ani nu au mișcat nimic la Stadionul Municipal și tare mi-e teamă că au altceva mult mai grav în cap: folosindu-se de aceste schițe furate din Danemarca, vor doar să pună stadionul la pământ și apoi să folosească terenul pentru niște dezvoltări imobiliare răvnite de niște investori care promit verzi și uscate în paralel.

Îi lăsăm?

stadion municipal

Lasa un comentariu