Start audiențelor cu cetățenii. Ne vedem la etajul 3!

Joi, 17 Decembrie 2020 | Initiative personale | Comenteaza

Pentru că în a treia zi de joi din fiecare lună voi ține audiențe cu cetățenii, astăzi am început cu primii 3 solicitanți, chiar dacă prima sesiune era programată la nivelul Primăriei Bacău pentru ianuarie 2021. Așa cum procedez și cu alte treburi publice, prefer ca cererile pe care cetățenii mi le adresează în mod direct să fie soluționate cu celeritate pentru că de asta ne-au ales, nu să fie amânați cu lunile, așa cum se întâmpla în administrațiile anterioare.

În discuțiile telefonice de astăzi am vorbit despre probleme referitoare la Bazinul de înot, parcările din zona Stadionului și… locuri de veci.

Sigur că nu e nevoie să vă înscrieți în audiență pentru a comunica, știți deja că eu răspund și la mesaje, și la comentarii, și la critici, însă chiar sunt anumite probleme care trebuie discutate pe larg și cu sprijinul aparatului de specialitate, iar acestea din urmă se pretează acestui format oficial de audiențe. În rest, îmi place să ne întâlnim pe teren, prin cartiere și să comunicăm cât mai simplu.

Pentru a intra într-o audiență oficială trebuie să completați acest formular, să descrieți problema vizată și să transmiteți formularul fie electronic la secretariatprimar @ primariabacau.ro, fie să îl depuneți la Centrul de Informare pentru Cetățeni.

Vă aștept la etajul 3! ?

poza ghinghes audiente

Lasa un comentariu