Start campaniei de susținere a candidaturii mele!

Luni, 28 Martie 2016 | Initiative personale | 2 comentarii

N-am organizație în spate, nu am bani de aruncat în campanie pe ciubucul “voluntarilor” (așa cum se face la principalele partide), dar vă am pe voi, cititori și susținători, tineri care poate credeți în mine și cărora vă cer acum, dacă sunteți dispuși, să mă ajutați să strâng cele aproximativ 2.000 de semnături necesare pentru a-mi înscrie candidatura la alegerile locale din Bacău de anul acesta.

Vor fi și niște acțiuni stradale pentru strângerea acestor semnături de susținere a candidaturii mele și până la urmă pentru a mă face și mai cunoscut în comunitate, dar până atunci mă puteți ajuta și online. Dacă vreți să semnați pentru mine fără a vă deplasa în locurile în care mă voi instala începând cu zilele următoare, o puteți face în câțiva simpli pași:

  • 1. descărcați ambele liste (și pentru Primărie, și pentru Consiliul Local);
  • 2. le semnați împreună, scrieți datele solicitate în tabel și, dacă voi considerați că m-ar susține și ei, dați-le mai departe rudelor, prietenilor, iubitelor, iubiților etc.
  • 3. jos completați datele voastre, asumându-vă în acest fel autenticitatea semnăturilor strânse;
  • 4. după ce ați semnat, mă anunțați și vin eu cu bicicleta acolo unde sunteți pentru a le ridica. O puteți face la telefon 0743.663.101, pe Facebook, sau pe e-mail cristian.ghinghes@gmail.com.

Trebuie să menționez că puteți semna pentru susținerea mai multor candidați, numai că pentru mine o puteți face o singură dată. Dublurile nu se pun.

Semnătura de susținere nu vă obligă în niciun fel în privința alegerilor din 5 iunie, ci doar mă ajută pe mine să intru cu un suflu nou în această competiție dominată de oameni vechi ai partidelor. Votul urmează să vi-l cer abia după ce îmi lansez programul, iar asta se va întâmpla zilele următoare! :)

De asemenea, dacă doriți să faceți parte din grupul voluntarilor care mă susțin, dați un semn! Echipa are deja 15 oameni, mai toți fiind tineri.

Download – lista susținătorilor candidaturii mele independente la funcția de primar: JPG, PDF, DOC

formular semnaturi primar

Download – Lista susținătorilor candidaturii mele independente la Consiliul Local: JPGPDFDOC.

formular semnaturi cl

Vă mulțumesc!

2 comentarii la “Start campaniei de susținere a candidaturii mele!”

  1. mihai 12 Aprilie 2016 at 00:05 Permalink

    trebuie sa fii domiciliat in Municipiul Bacau corect?


Lasa un comentariu