Start Școlii de vară a Consiliului Național al Elevilor

Miercuri, 22 August 2012 | foto, stiri | Comenteaza

Pavilionul Expozițional Constanța a găzduit ieri, în prezența prof. univ. dr. Ecaterina Andronescu – ministrul educației, cercetării, tineretului și sportului, deschiderea ediției a doua a Școlii de vară Consiliul Național al Elevilor – Factor al democratismului educațional.

Școala de vară se desfășoară în tabăra New Paradise Eforie Sud în perioada 20-26 august 2012 și are drept participanți circa 100 de elevi și profesori formatori din 28 de consilii județene.

Programul Școlii de vară CNE continuă pe toată perioada săptămânii, acesta incluzând sesiunea de prezentare a proiectelor derulate de către cele 28 de Consilii Județene ale Elevilor participante, sub egida CNE – Factor al democratismului educațional. De asemenea, se vor desfășura ateliere tematice și planificarea alegerilor pentru funcțiile din Consiliul Elevilor, începând cu luna septembrie.

Școala de vară CNE- Factor al democratismului educațional este un proiect organizat de către Ministerul Educației Cercetării Tineretului și Sportului prin Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

Detalii, pe Wedu.ro, platforma online a Consiliului Național al Elevilor. Vă las cu fotografiile de la festivitatea de deschidere.

Lasa un comentariu